Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 76 (7688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Deviere

Porțiunea din Ruta Alternativă Suceava-Botoșani pentru trafic foarte greu de pe strada Apeductului va fi dată în funcțiune până la sfârșitul anului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O amplă lucrare de investiții care este în curs de realizare în municipiul Suceava este Ruta Alternativă Suceava -Botoșani, din care anul trecut a fost dată în folosință o primă parte, cea care face legătura între Centru și zona comercială, peste Podul Unirii.

“Prioritatea de grad zero la investițiile realizate în acest an este darea în funcțiune a Rutei Alternative Suceava-Botoșani pentru trafic foarte greu pe strada Apeductului. Am verificat stadiul lucrărilor la Ruta propriu-zisă unde se lucrează la trotuare și la Podul de peste Pârâul Cetății, precum și la consolidarea malurilor cu gabioane din piatră.
Pentru realizarea variantei rutei pe Apeductului, este necesară devierea magistralei principale de termoficare a rețelei de transport 2×Dn 700”, a spus primarul Ion Lungu, după vizita în teren.

Practic, pentru ca pe porțiunea care leagă intersecția străzilor Traian Vuia cu Calea Unirii de Podul Unirii și restul rutei alternative să poată circula camioane și tiruri, este necesară modificarea traseului magistralei de termoficare care alimentează cu energie termică cea mai mare parte a Sucevei, cu excepția cartierului Burdujeni.

Costurile de realizare a acestei lucrări se ridică la 2.151.460,44 lei, din care Ministerul Dezvoltării asigură 1.828.741,66 lei prin programul Termoficare 2006-2021, iar municipalitatea suceveană 322.719,12 lei.

De realizarea acestei operațiuni suplimentare depinde în mare parte și punerea în circulație, până la sfârșitul anului, a noii porțiuni din Ruta Alternativă Suceava-Botoșani, restul lucrării, adică legătura cu DN 29, urmând să fie făcută anul viitor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Porțiunea din Ruta Alternativă Suceava-Botoșani pentru trafic foarte greu de pe strada Apeductului va fi dată în funcțiune până la sfârșitul anului.
 Vizualizări articol: 1110 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Porțiunea din Ruta Alternativă Suceava-Botoșani pentru trafic foarte greu de pe strada Apeductului va fi dată în funcțiune până la sfârșitul anului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei