Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 63 (7675)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Impact

Accident provocat de un șofer băut și cu permis de conducere din Ucraina, suspectat că ar fi fals

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un accident de circulație a avut loc ieri după-amiază pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc. Din primele date ale anchetei, vinovat de producerea acestui eveniment rutier este un șofer care a efectuat o depășire imprudentă.

Un microbuz de transport marfă, cu remorcă, s-a ciocnit cu un autovehicul, iar fiecare mașină a zburat în direcții diferite. Autovehiculul s-a oprit într-un stâlp de beton de pe marginea drumului, iar microbuzul a distrus parțial gardul unei gospodării. Din primele date ale anchetei rezultă că microbuzul care avea numere de Lituania circula dinspre Vatra Dornei spre Gura Humorului, iar cealaltă mașină implicată este un Dodge, înmatriculat în Belgia. Șoferul de pe mașina mică a efectuat o depășire și a intrat pe contrasens, moment în care a lovit microbuzul.

În urma accidentului două persoane au fost rănite și au necesitat îngrijiri medicale. Ulterior, cele două victime, conștiente și cooperante, au fost transportate la spital, pentru investigații suplimentare. La evenimentul de la Câmpulung Moldovenesc, reprezentanții ISU Suceava au trimis o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora a venit și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Răniții sunt șoferul de pe Dodge, Vasile Zlotar, de 37 de ani, dar și pasagera cu care acesta era în mașină, o tânără de 20 de ani. Ambii șoferi au fost testați, iar cel de pe microbuz s-a constatat că nu consumase băuturi alcoolice. În schimb, Vasile Zlotar a avut în etilotest o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost dus la spital pentru a-i fi luat probe de sânge. Mai mult, șoferul de pe Dodge a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile din Ucraina, permis pentru care polițiștii au suspiciunea că este fals.

Polițiștii au întocmit un dosar penal și urmează să afle care este situația cu permisul, dar și să afle alcoolemia din sânge după prelucrarea probelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident provocat de un șofer băut și cu permis de conducere din Ucraina, suspectat că ar fi fals.
 Vizualizări articol: 2370 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accident provocat de un șofer băut și cu permis de conducere din Ucraina, suspectat că ar fi fals0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei