Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 52 (7664)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Eugen Bejinariu consideră că Florin Cîțu este cel mai nevrednic și mai păgubos premier pentru viitorul României

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu a declarat că actuala coaliție de guvernare, pe care a numit-o „alianța celor lipsiți de viziune”, duce România către pustiul numit nicăieri și către golul sărăciei. Eugen Bejinariu a spus că politicienii de dreapta, respectiv de stânga, care alcătuiesc coaliția aflată astăzi la guvernare au pierdut alegerile tocmai pentru că alegătorii au văzut la ei și lipsa de viziune și „hăul nesfârșit” al lipsei de substanță și de suflet. „Elanul lor nu are energia bună, vibrantă, efervescentă a construcției, ci provine din voluptatea de a dărâma tot ce vine de dinainte de ei, de a răpune și distruge orice ar fi fost vreodată bine construit de altcineva. Discursul urii, pe care îl practică abil și îl alimentează necontenit, îndărătnicia de a impune ideile lor puține, fixe și păguboase, îngustimea minților lor întunecate de ego și praf constituie o parte din ingredientele care îi vor duce mereu la eșec. Problema noastră, ca națiune, este aceea că între timp ne târăsc si pe noi în infernul agoniei în care se zbat neputințele lor”, a precizat Bejinariu. El a arătat că un premier al României, „împiedicat în propriile cuvinte și întunecat în gândire”, tratează sfidător bugetul țării, ca pe o pușculiță personală ce devine, paradoxal, mai mare cu fiecare împrumut cu care pedepsește tara. Deputatul PSD de Suceava consideră că lipsa de viziune a premierului Florin Cîțu pregătește vânzări masive ale unor active de stat, într-o perioadă în care statele inteligente au adoptat legi care interzic orice astfel de vânzări. „Este premierul cu cel mai rușinos palmares școlar pe care l-am avut, cel mai nevrednic și mai păgubos pentru viitorul României. În fapt, în afara visteriei, cu grija de a se împrumuta cu dobânzi mari și a vinde la preţuri mici, nici nu conduce și nici nu-l interesează nimic”, a declarat Eugen Bejinariu. El a precizat că în realitate România are în prezent două miniguverne, unul alcătuit din miniștri liberali, „pierduți în slalomul dintre liderul partidului și prim-ministru”, și un alt miniguvern alcătuit din miniștri USRPLUS, care nici măcar nu mimează ca s-ar subordona premierului. „Între aceste două miniaturi de administrație centrală incoerentă se zbate lezat, deci frustrat și deci distructiv, un premier fără portofolii și o țară fără speranță”, a încheiat Eugen Bejinariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eugen Bejinariu consideră că Florin Cîțu este cel mai nevrednic și mai păgubos premier pentru viitorul României.
 Vizualizări articol: 1141 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Eugen Bejinariu consideră că Florin Cîțu este cel mai nevrednic și mai păgubos premier pentru viitorul României2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei