Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 25 (7637)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri

Milișăuți și 10 comune au revenit în scenariul verde, Gura Humorului și 15 comune, în scenariul galben, alte două comune - în roșu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava a dispus, ieri, încetarea aplicării măsurilor restrictive în context Covid pentru comunele Crucea, unde incidența cazurilor pozitive a scăzut la 0,50 la mie, Vadu Moldovei, cu incidență de 0,22 la mie și Dărmănești  - incidență 1,49 la mie.

De asemenea, CJSU a dispus măsuri de scenariu galben începând cu data de 1 februarie, ora 00.00, pentru comunele Hănțești, Moara, Mușenița, Volovăț și începând cu data de 2 februarie, ora 00.00, pentru comuna Bunești, pentru o perioadă de 14 zile. Tot începând cu data de 2 februarie, ora 00.00, comuna Forăști, cu incidență de 3,34 la mie, va fi în scenariul roșu pentru următoarele 14 zile.

Sâmbătă, CJSU a ridicat măsurile restrictive suplimentare pentru orașul Milișăuți, unde incidența cazurilor pozitive a scăzut la 1,24 la mie și pentru comunele Breaza - incidență 1,31 la mie, Calafindești  - incidență 1,00 la mie, Iaslovăț - 0,81 la mie, Udești  - 0,84 la mie și Verești  - 1,07 la mie. De asemenea, a dispus măsuri corespunzătoare scenariului galben pentru 14 zile, începând cu 31 ianuarie, ora 00.00, pentru Vicovu de Sus, unde incidența este de 2,01 la mie.

Vineri, au revenit în scenariul verde comunele Coșna și Șaru Dornei, unde incidența cazurilor pozitive a scăzut la 0,68 la mie, respectiv 0,48 la mie. Tot vineri, CJSU a dispus măsuri corespunzătoare scenariului galben începând cu data de 30 ianuarie, ora 00.00, pentru orașul Gura Humorului și comuna Iacobeni și începând cu data de 31 ianuarie, ora 00.00, pentru comunele Arbore, Botoșana, Fântânele și Poiana Stampei, pentru o perioadă de 14 zile.

Incidența în Gura Humorului, Iacobeni și Arbore este de 1,50 la mie, în Botoșana - 1,51 la mie, Fântânele- 1,91 la mie, Poiana Stampei - 2,17 la mie.

Pentru comuna Frătăuții Noi, unde incidența este de 3,25 la mie, CJSU a dispus măsuri restrictive corespunzătoare scenariului roșu, pentru 14 zile, începând cu data de 31 ianuarie, ora 00.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Milișăuți și 10 comune au revenit în scenariul verde, Gura Humorului și 15 comune, în scenariul galben, alte două comune - în roșu.
 Vizualizări articol: 529 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Milișăuți și 10 comune au revenit în scenariul verde, Gura Humorului și 15 comune, în scenariul galben, alte două comune - în roșu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtă dulce simplă și rapidă Pentru cei ce iubesc turta dulce simplă, din comerț, dar ar vrea să fie mai moale și mai aromată, ar dori să o pregătească acasă ca să fie siguri că nu e plină de conservanți, dar nu au la dispoziție prea mult timp, aceasta este o rețetă... Citeşte