Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 25 (7637)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Situație epidemiologică

Incidența cazurilor de Covid-19 în municipiul Suceava a scăzut sub 3 la mie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Incidența cazurilor pozitive de Covid-19 înregistrată în municipiul Suceava a scăzut, duminică, la 2,89 la mie, după ce sâmbătă atinsese pragul de 3 la mie. Prefectura Suceava a informat că la nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 22 de persoane diagnosticate cu Covid-19, în același interval de timp fiind externate 18 persoane declarate vindecate. Duminică dimineață, în spitalele din județ erau internați 406 pacienți diagnosticați cu Covid și 56 pacienți suspecți de infectare și erau disponibile 65 de locuri pentru pacienți cu Covid și 124 locuri pentru zona tampon.

În Spitalul de Urgență Suceava sunt internați 548 pacienți, dintre care 208 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 47 pacienți sunt în zona tampon și 293 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).  Aici sunt disponibile 336 de paturi: 36 pentru pacienți Covid-19, 193 în sectorul non-Covid și 107 pentru zona tampon și nici un pat la ATI Covid.

La această dată, se află în carantină 1.087 persoane, din care 44 intrate în ultimele 24 de ore, iar în izolare la domiciliu se află 703 persoane, din care 23 intrate în ultimele 24 de ore.

Conform distribuției cazurilor Covid-19 pe unități administrativ-teritoriale, din cele 114 localități, 10 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 9 au câte un caz în evoluție, 40 au sub cinci cazuri în evoluție, 32 au sub zece cazuri în evoluție iar 23 au peste zece cazuri în evoluție. Duminică, în județul Suceava erau 1.310 cazuri de infecție Covid -19 în evoluție.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incidența cazurilor de Covid-19 în municipiul Suceava a scăzut sub 3 la mie.
 Vizualizări articol: 489 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incidența cazurilor de Covid-19 în municipiul Suceava a scăzut sub 3 la mie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtă dulce simplă și rapidă Pentru cei ce iubesc turta dulce simplă, din comerț, dar ar vrea să fie mai moale și mai aromată, ar dori să o pregătească acasă ca să fie siguri că nu e plină de conservanți, dar nu au la dispoziție prea mult timp, aceasta este o rețetă... Citeşte