Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 25 (7637)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericol public

Tânăr încătușat după un apel de urgență - conducea haotic o mașină pe E 85

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Udești, a ajuns în arestul poliției județene după ce a fost prins de polițiști la volanul unei mașini deși nu are permis de conducere. Acesta a atras atenția în trafic pentru că se deplasa haotic. Era în vizibilă stare de ebrietate, dar a refuzat să-i fie verificată alcoolemia.  

În seara zilei de sâmbătă, în jur de 18.30, un șofer a sunat la 112 și a sesizat că pe E 85, direcția Cumpărătura-Suceava, se deplasează o mașină condusă sinuos și extrem de periculos. Polițiștii au ținut legătura cu apelantul, șoferul suspect virând spre Bosanci și apoi îndreptându-se, pe drumul județean, spre Ipotești. Între Ipotești și Suceava, un echipaj de poliție a oprit mașina suspectă. În interior erau mai mulți tineri, din care cei doi din față s-au manifestat recalcitrant la adresa polițiștilor. Cum șoferul nu a vrut să coboare, polițiștii au intervenit în forță și l-au scos pe acesta din mașină. Și el și pasagerul au fost încătușați. În mașină mai era un tânăr, un minor, toți trei fiind din Udești.

Tânărul de la volan a fost identificat în persoana lui Cătălin Boicu, în vârstă de 23 de ani, din Udești, care nu are permis de conducere.

Tânărul a refuzat să sufle în etilotest și a fost dus la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, unde, în prezența medicului de gardă, a refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În aceste condiții, pe numele său a fost deschis dosar penal pentru infracțiunile de conducere fără permis și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Ultima infracțiune este pedepsită de Codul Penal mai aspru decât consumul de alcool în sine.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, după completarea probatoriului, tânărul de 23 de ani a ajuns în arestul poliției județene, reținut 24 de ore.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr încătușat după un apel de urgență - conducea haotic o mașină pe E 85.
 Vizualizări articol: 341 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr încătușat după un apel de urgență - conducea haotic o mașină pe E 850.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtă dulce simplă și rapidă Pentru cei ce iubesc turta dulce simplă, din comerț, dar ar vrea să fie mai moale și mai aromată, ar dori să o pregătească acasă ca să fie siguri că nu e plină de conservanți, dar nu au la dispoziție prea mult timp, aceasta este o rețetă... Citeşte