Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 25 (7637)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lipsă de interes

Încă o zi cu zero vaccinări împotriva Covid-19 la Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vaccinările împotriva Covid-19 în municipiul Vatra Dornei au scăzut până au ajuns la zero, în data de 27 ianuarie a.c. Conform informării zilnice despre situația vaccinărilor transmise de DSP Suceava, în cursul zilei de 27 noiembrie, 1.005 persoane au fost vaccinate anti- Covid, în centrele din județ: 400 la Suceava, 232 la Rădăuți, 126 la Fălticeni, 103 la Câmpulung Moldovenesc, 108 la Gura Humorului, 36 la Siret și 0 la Vatra Dornei - centrul de la stadion. La acest centru, pentru data de 30 ianuarie s-au înscris două persoane, iar pentru 31 ianuarie tot două. Managerul Spitalului Municipal Vatra Dornei, Valentin Stan, a declarat, vineri, că pentru a se folosi judicios dozele, persoanele eligibile care aveau programare în perioada 28-31 ianuarie la centrul de la stadion au fost reprogramate pentru 1 și 2 februarie la centrul de la spital, o dată cu cadrele medicale programate la rapel. „Cei de la centrul de vaccinare deschis de primărie vor fi vaccinați la noi. Așa am stabilit, să-i sincronizăm cu zilele de rapel”, a declarat managerul Valentin Stan. În ceea ce privește numărul foarte mic de dorneni dornici de vaccinare, Valentin Stan spune că „după valul de la început, cu cei hotărâți să se vaccineze”, ulterior interesul a scăzut. Însă, afirmă acesta, și dificultățile de programare pe platforma dedicată și faptul că planificarea se duce direct în luna martie au contribuit la descurajarea celor care ar vrea să se imunizeze. În data de 29 ianuarie, la centrul de vaccinare de la Spitalul Municipal Vatra Dornei s-au efectuat 24 de vaccinări, conform datelor transmise de DSP Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă o zi cu zero vaccinări împotriva Covid-19 la Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 285 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Încă o zi cu zero vaccinări împotriva Covid-19 la Vatra Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtă dulce simplă și rapidă Pentru cei ce iubesc turta dulce simplă, din comerț, dar ar vrea să fie mai moale și mai aromată, ar dori să o pregătească acasă ca să fie siguri că nu e plină de conservanți, dar nu au la dispoziție prea mult timp, aceasta este o rețetă... Citeşte