Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 24 (7636)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demers

Flutur solicită informări în CJ Suceava despre problema permiselor, a luptei împotriva contrabandei cu țigări și a transporturilor ilegale de lemne

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a solicitat Autorității Teritoriale de Ordine Publică să organizeze o ședință în care să fie analizate o serie de probleme „care nu fac cinste județului”, respectiv cea a permiselor auto, a luptei împotriva contrabandei cu țigări și a transporturilor ilegale de lemne. Gheorghe Flutur a spus că își dorește să participe la această ședință după care să fie prezentată o informare în plenul deliberativului județean.

Flutur a precizat că așa cum stau lucrurile în județul Suceava în momentul de față, ar vrea să afle răspunsuri „la trei provocări care ne creează mari probleme județului Suceava”. ”Și aici vreau o informare legată de această controversă și scandal cu permisele auto obținute la Suceava. Să vedem și noi să fim informați ce s-a întâmplat în această unitate care nu ne face cinste nouă, județului Suceava”, a precizat Flutur, care a spus că această solicitare de informare nu reprezintă o interferență cu actul de justiție, având în vedere cercetările care se fac în acest caz.

„Apoi vorbim de lupta împotriva contrabandei cu țigări. Poate Poliția și celelalte structuri ne pot face o informare pentru că în spațiul public acest lucru se discută destul de des. Nu în ultimul rând, vorbim de defrișările de păduri și transportul ilegal de material lemnos. Sunt niște chestiuni care apar mereu în dezbaterea publică. Din păcate județul Suceava este un exemplu negativ în aceste domenii și aș vrea să avem o analiză de lucru, cu factorii de răspundere, să putem informa plenul Consiliul Județean pe aceste teme”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur solicită informări în CJ Suceava despre problema permiselor, a luptei împotriva contrabandei cu țigări și a transporturilor ilegale de lemne.
 Vizualizări articol: 1627 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur solicită informări în CJ Suceava despre problema permiselor, a luptei împotriva contrabandei cu țigări și a transporturilor ilegale de lemne0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei