Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 dec 2020 - Anul XXV, nr. 302 (7607)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Inaugurare ISU ”Bucovina”

Un nou punct de lucru al pompierilor militari suceveni, deschis la Crucea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Luni, 21 decembrie, în comuna Crucea a avut loc festivitatea de deschidere a unui nou Punct de Lucru al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (I.S.U.) „Bucovina” al județului Suceava. Deschiderea unui nou centru de acțiune pe Valea Bistriței, în județul Suceava, a fost posibilă cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Crucea, care au asigurat atât spațiile, cât și dotarea necesară a acestora, pentru găzduirea tehnicii și a pompierilor militari. În cadrul subunității va funcționa o autospecială cu apă și spumă, care este dotată cu un modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, toate încadrate cu echipaje ale Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei.

La festivitate au participat reprezentanți ai autorităților locale și ai instituțiilor și societăților comerciale care au contribuit la reușita acestui proiect. Colonelul Costică Ghiață, inspectorul-șef al pompierilor militari suceveni, a subliniat în cadrul festivității că: „Înființarea Punctului de Lucru Crucea a avut în vedere asigurarea unui răspuns operativ şi eficient pentru gestionarea tipurilor de risc dintr-o zonă bine stabilită, care s-a aflat până în prezent sub incidența Raionului de Intervenţie din cadrul Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei. Astfel, se va reduce considerabil capacitatea de răspuns în situații de urgență a subunității pompierilor militari din Vatra Dornei, care înregistra timpi medii de răspuns de peste 50 minute în raza unității administrativ-teritoriale Broșteni și de peste 25 de minute în raza unității administrativ-teritoriale Crucea.”

Noua subunitate a I.S.U. „Bucovina” Suceava va sigura răspunsul în cazul situațiilor de urgență pentru trei unități administrativ-teritoriale, respectiv orașul Broșteni, comuna Crucea și parțial comuna Dorna Arini, totalizând 16 localități arondate: Broșteni, Cotârgași, Dârmoxa, Frasin, Haleasa, Holda, Holdița, Lungeni, Neagra, Pietroasa, Crucea, Chiril, Cojoci, Satu Mare, Rusca și Sunători. Numărul total de persoane pentru care se asigură răspuns în situații de urgență este de 1.987 în sectorul de bază din comuna Crucea și de 8.793 în sectorul de intervenție, suprafața administrativ-teritorială atribuită subunității fiind de 622 km2.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un nou punct de lucru al pompierilor militari suceveni, deschis la Crucea.
 Vizualizări articol: 1152 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un nou punct de lucru al pompierilor militari suceveni, deschis la Crucea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei