Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 dec 2020 - Anul XXV, nr. 302 (7607)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Avem campioană de toamnă!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu derby-ul de aseară, s-a încheiat sezonul de toamnă aproape ca pe vremuri, la finalul turului. Ar mai fi o restanță, Viitorul cu Hermannstadt, care se va juca pe 10 ianuarie. Nu pot ști rezultatul de la CFR – Craiova, dar orice ar fi fost, diferența față de ”campioana de toamnă”, FCSB, s-a micșorat. Nimic nou la vârf. Interesant e că s-a creat un oarecare decalaj sub locul 5, ceea ce ne-ar putea induce ideea că doar ultimul loc de play-off mai e disponibil pentru pluton. Nu cred că va fi așa, în 15 etape e suficient loc pentru niște serii pozitive sau negative. Mă uit de exemplu la cele două echipe care au furnizat un rezultat aiuritor în ultima etapă, UTA și Astra. Un 6-0 pentru giurgiuveni în deplasare, care-i aruncă în depresie pe arădeni. Cine și-ar fi imaginat așa ceva în urmă cu o lună, când UTA bătea CFR-ul în deplasare și stătea confortabil în clasament? De atunci a luat-o la vale, întâlnindu-se acum la mijlocul clasamentului cu Astra, care tot cam acum o lună a început escalada, plecând de pe ultimul loc!

Un alt moment de referință al sfârșitului de săptămână a venit din Serie A. La meciul liderului Milan de la Sassuolo, mingea a poposit în poarta gazdelor în secunda 7! Practic, numai un șut direct de la centru ar fi putut fi mai rapid. Nu a fost așa, ci s-a pornit în haită la atac. Un indiciu pentru coechipierii lui Chiricheș, care nu a fost titular, ar fi putut fi prezența a doi jucători la centru, ca pe vremuri, când mingea trebuia jucată obligatoriu în față la prima atingere. De când s-a renunțat la regula asta, e nevoie de un singur jucător care să paseze în spate. Ei bine, acum s-a început cu o pasă scurtă în față pentru Calhanoglu și imediat s-a declanșat iureșul. Dintre coechipierii care au sprintat în terenul advers, culoarul i s-a arătat lui Leao, iar totul a mers șnur, pasa, preluarea, șutul. Dar dincolo de această găselniță, e remarcabil că Milan se descurcă de atâta timp fără Ibrahimovic. Este încă neînvinsă, la fel ca Juve, iar până la meciul direct nu mai e mult, doar un Crăciun și-un Revelion. Până atunci, Sărbători Fericite să avem!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Avem campioană de toamnă!.
 Vizualizări articol: 1043 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Avem campioană de toamnă!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei