Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 dec 2020 - Anul XXV, nr. 302 (7607)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Pentru copiii cu nevoie speciale

Sponsorizare de peste 10.000 de euro de la Shopping City Suceava pentru Centrul Școlar de Educație Incluzivă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În prag de sărbători, Shopping City Suceava a făcut o sponsorizare către Centrul Școlar de Educație Incluzivă Suceava ce constă în mai multe echipamente electronice și IT. În urma sponsorizării, Centrul Școlar va fi dotat cu 23 de videoproiectoare, o imprimantă multifuncțională, precum și cu patru laptopuri performante.

Echipamentele moderne, necesare pentru buna desfășurare a procesului instructiv – educativ,  vin în sprijinul cadrelor didactice specializate care, printr-un proces de învățare adaptat nevoilor speciale ale copiilor cu deficiențe, contribuie definitiv la formarea, educarea și  recuperarea acestora, ajutându-i să se integreze atât social, cât și profesional. Noile tehnologii vor îndeplini un rol esențial în procesul educațional, întrucât, cu ajutorul acestora, cadrele didactice vor avea posibilitatea de a aplica metode moderne de predare care permit o mai bună înțelegere a informației.

În ultimii doi ani, Shopping City Suceava a mai sponsorizat cu aparate medicale secțiile de Neonatologie și Pediatrie din cadrul Spitalului Județean „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, precum și Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Zvoriștea, cu un autoturism.

În acest an, Shopping City Suceava și-a îndreptat atenția către o nouă cauză ce are ca obiectiv principal integrarea copiilor cu nevoi speciale în societate, motiv pentru care a optat pentru dotarea Centrului Școlar de Educație Incluzivă Suceava cu echipamente care vor fi folosite ca suport în procesul educațional.

„Ne bucurăm că mai ales în acest an, dificil și imprevizibil din multe puncte de vedere, Shopping City Suceava a reușit să fie un exemplu de solidaritate. Faptul că suntem diferiți nu poate fi decât un lucru bun și suntem convinși că toți acești copii cu nevoi educaționale speciale pot fi ajutați să se integreze cu succes în societate, dar este nevoie de efort și implicare nu doar din partea cadrelor didactice, ci și din partea comunității din care aceștia fac parte”, au declarat reprezentanții Shopping City Suceava.

În prezent, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Suceava școlarizează 552 de elevi cu cerințe educaționale speciale. Dintre aceștia, 244 sunt cu învățământ la domiciliu. Cu toții au însă nevoie de activități instructiv – educative complexe, individualizate, întrucât în cadrul centrului sunt școlarizați copii care au diverse tipuri de dizabilități precum: deficiență mintală moderată și severă, senzorială, tulburare din spectrul autist, sindrom Down, tulburare de limbaj, deficiențe fizice și motrice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sponsorizare de peste 10.000 de euro de la Shopping City Suceava pentru Centrul Școlar de Educație Incluzivă.
 Vizualizări articol: 1080 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sponsorizare de peste 10.000 de euro de la Shopping City Suceava pentru Centrul Școlar de Educație Incluzivă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei