Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 dec 2020 - Anul XXV, nr. 292 (7597)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   17 imagini |   ø fişiere video

Magazinul copilului tău!

Puppa Kids oferă Vouchere-CADOU, pe care le găsiți astăzi în paginile Monitorului de Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Moș Crăciun a trecut deja pe la Puppa Kids Suceava – „Magazinul copilului tău!”, unde a lăsat multe daruri pentru cei mici, dar și vouchere-cadou pentru părinți.

Mămici, tătici și bunici, toți cei care vor păși în magazinul din municipiul Suceava vor putea să beneficieze de o reducere de 20% la achiziționarea „unui coș de cumpărături” cu valoare mai mare de 150 de lei. Voucherul-cadou este oferta specială a lunii decembrie și se găsește astăzi în ziarul Monitorul de Suceava.

Cu voucherul decupat din Monitorul de Suceava veți putea merge la Puppa Kids din municipiul Suceava, unde veți beneficia de reducere.

Moș Crăciun are nevoie de ajutoare pentru a ajunge cu daruri la toți copiii. Astfel, părinții și bunicii trebuie să profite de voucherul-cadou, pentru a putea să le cumpere copiilor, nepoților cât mai multe jucării și hăinuțe de la Puppa Kids Suceava.

 

Ofertă bogată

Original, cu produse de calitate și exclusiviste, dar și servicii de consultanță pe măsură, în alegerea produselor de care aveți nevoie, Puppa Kids vă așteaptă în această lună însoțiți și de cei mici, pentru că Moș Crăciun a lăsat pentru ei și surprize... dulci.

Și pentru că suntem în luna cadourilor și cei mai bucuroși de cadouri sunt copiii, Puppa Kids Suceavavă oferă, pe lângă frumoasele și deosebitele jucării (păpuși din silicon, jucării de pluș, jucării din lemn), și încălțăminte călduroasă, din piele, salopete groase de iarnă, pături extrem de pufoase, pentru plimbări cu căruciorul, protecții speciale, impermeabile, pentru cărucior/sanie.

La magazinul din Suceava o să vă întâmpine cu un zâmbet și multe informații utile Simona, cea care se ocupă personal de fiecare client în parte. Ea le transmite sucevenilor, și nu numai, că Puppa Kids oferă în această perioadă plină de magie cadouri extrem de potrivite pentru copiii mai mari sau mai mici, „cum ar fi pernuțele speciale pentru bebeluși sau perne sub formă de găinușă, rochițe deosebite, pentru prințese mici și mai mărișoare, salopete și costumașe pentru băieței, practice și deosebit de frumoase”.

 

Inițiativa unor tineri antreprenori

Puppa Kids este o mică afacere de familie, de care se ocupă un tânăr cuplu sucevean, și care a pornit din dorința de a oferi părinților și viitorilor părinți servicii și produse de înaltă calitate.

Proaspeți părinți chiar ei, Simona și Paul, fondatorii Puppa Kids, și-au dat seama că este o mare nevoie de lucruri bune pentru micuții aduși pe lume, dar și de servicii la standarde ridicate când vine vorba de alegerea produselor. Tinerii părinți s-au documentat, au participat la târguri cu renume în domeniu și au ales chiar ei toate produsele pe care astăzi le vedeți la Puppa Kids. Calitatea materialelor și modelele unice și originale își spun cuvântul prin faptul că această mică afacere, la început de drum, are deja aprecierea mămicilor și viitorilor părinți și bunici din întreaga țară care au achiziționat produsele comercializate de ei.

 

Nu ratați! 20% reducere la Puppa Kids Suceava

Nu ratați în această lună reducerile lăsate special pentru voi de Moș Crăciun în magazinul Puppa Kids din municipiul Suceava.

Sunteți așteptați cu voucherul-cadou, 20% reducere la Puppa Kids Suceava.Magazinul se află pe str. Ana Ipătescu Nr. 10, în diagonală cu Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” (peste drum de Parcul Central al oraşului) și are următorul program: de luni până vineri: 10.30 – 18:00, sâmbătă: 11.30 - 15:00, duminică: închis.Mai multe informații: http://www.puppa.ro/,  tel. 0746 210 002, office@puppa.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Puppa Kids oferă Vouchere-CADOU, pe care le găsiți astăzi în paginile Monitorului de Suceava.
 Vizualizări articol: 1697 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Puppa Kids oferă Vouchere-CADOU, pe care le găsiți astăzi în paginile Monitorului de Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei