Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 nov 2020 - Anul XXV, nr. 278 (7583)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cerșetoare hoață

Bătrân lăsat fără portofel de o femeie care l-a rugat să-i dea ceva de mâncare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bătrân în vârstă de 86 de ani, din Suceava, a sesizat poliția că o femeie de etnie romă, pe care nu o cunoaște, dar care i-a stârnit mila când i-a cerut ceva de mâncare, i-a furat portofelul din casă. Furtul s-a petrecut luni după-amiază, de la locuința victimei de pe strada prof. Leca Morariu din municipiul Suceava.

Poliția municipiului Suceava a fost sesizată în jur de ora 19.00, la aproximativ patru ore de la comiterea faptei.

Din cercetări rezultă că bărbatul de 86 de ani locuiește singur, iar în jurul orei 15.00, când a ieșit afară să ducă gunoiul, în apropiere de scara de bloc, a fost abordat de o femeie de etnie romă, care l-a rugat să-i dea ceva de mâncare. Bătrânul i-a spus femeii să intre în scara blocului și să aștepte în hol, până când el îi va pregăti un pachet. Păgubitul a relatat ulterior că a lăsat ușa de la intrarea în apartament întredeschisă și s-a dus în bucătărie, unde a pregătit pachetul. Femeia a luat pachetul și a plecat, fără ca bărbatul să sesizeze pe moment ceva.  

Aproximativ trei ore mai târziu, omul a constatat că nu mai găsește portofelul în care se aflau suma de 180 lei, cartea de identitate, permisul de conducere, cardul de sănătate şi alte înscrisuri.

Cercetările au fost preluate de polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Suceava, care au deschis un dosar penal de ,,furt calificat”.

După cum am mai arătat în Monitorul de Suceava, cu exemple concrete, cei care umblă cu cerșitul din casă în casă sunt adesea hoți veritabili, care doar se folosesc de pretextul cerșetoriei. Așa cum s-a întâmplat și în acest caz, hoții caută victime în rândul vârstnicilor, cărora le distrag atenția sub diferite pretexte pentru a le putea fura bunuri de valoare, de regulă ceea ce găsesc în holul locuințelor. Tot hoții de acest gen încearcă pur și simplu ușile de la case, iar dacă acestea nu sunt încuiate intră în hol și pun mâna pe poșete, telefoane sau alte bunuri de valoare. În cazul în care dau nas în nas cu proprietarul hoții spun că sunt cerșetori și se scuză că au intrat în casă din greșeală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrân lăsat fără portofel de o femeie care l-a rugat să-i dea ceva de mâncare.
 Vizualizări articol: 1209 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătrân lăsat fără portofel de o femeie care l-a rugat să-i dea ceva de mâncare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei