Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 nov 2020 - Anul XXV, nr. 278 (7583)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tir frigorific pentru decedați, lângă morga Spitalului de Urgență Suceava

Miercuri, 25 Noiembrie 2020 (19:26:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava a extins spațiul de la morgă. Astfel, pe lângă cele 14 locuri în frigiderele mortuare, mai sunt încă 15 locuri într-un tir frigorific amplasat în curtea spitalului, lângă morgă. Aici sunt depuse atât corpurile neînsuflețite ale celor care mor în spital, cât și ale celor de care se ocupă Medicina Legală.

Destinația Spitalului de Urgență Suceava de unitate medicală Covid pentru pacienții cu forme medii spre severe și forme grave de boală, absența unui tratament specific pentru Covid-19, precum și teama de spital, care duce la prezentare târzie la medic a unora dintre cei care s-au infectat cu SARS-Cov-2, sunt factori care contribuie la menținerea unei mortalități ridicate în rândul pacienților cu Covid-19. Purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Dan Teodorovici, a declarat că, în weekend, în Spitalul de Urgență Suceava s-au înregistrat 22 de decese la pacienți diagnosticați cu Covid sau cu suspiciune de Covid, dintr-un total de 29 decese care s-au petrecut în spital în zilele de la sfârșitul săptămânii. Medicul a spus că deocamdată nu a fost nevoie de suplimentarea celor 29 de locuri, dar în caz că va fi necesar se va mai aduce probabil un tir frigorific. Dr. Teodorovici a mai afirmat că mortalitatea pacienților cu Covid în spital este de 6-7 la sută.

La nivelul întregului județ, de la începutul pandemiei până în data de 25 noiembrie, din 12.392 de suceveni care au fost confirmați cu noul coronavirus, 623 au decedat, conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Suceava, prin Comitetul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tir frigorific pentru decedați, lângă morga Spitalului de Urgență Suceava.
 Vizualizări articol: 2344 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tir frigorific pentru decedați, lângă morga Spitalului de Urgență Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei