Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 nov 2020 - Anul XXV, nr. 278 (7583)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin nemeritat

Reclamații de furt din apartamentul în care își lăsase fratele să locuiască

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Suceava își acuză fratele și pe cei din anturajul nefast al acestuia că i-au furat din apartament aparatură electrocasnică și alte bunuri, cât timp i-a permis acestuia să folosească locuința. Polițiștii chemați la fața locului au demarat cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de ”furt”, încercând să stabilească modul în care s-a derulat infracțiunea.

Polițiștii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați în cursul serii de luni, de către un bărbat din municipiul Suceava, despre faptul că fratele acestuia, în vârstă de 29 de ani, i-ar fi sustras mai multe bunuri din apartamentul proprietate, situat în Suceava, pe strada Amurgului.

Verificările efectuate la adresa indicată au stabilit că în cursul serii bărbatul a făcut o vizită inopinată în apartamentul său cu două camere. Întrucât această locuință nu era folosită, iar fratele său nu avea unde să locuiască, în cursul verii trecute el i-a permis fratelui său să folosească locuința, până la redresarea situației financiare.

La intrarea în apartament, într-una din camerele locuinței proprietarul a găsit un bărbat necunoscut, aflat în stare avansată de ebrietate. În același timp el a constatat că din locuință lipseauun frigider, o mașină de spălat, un covor, o mobilă tip bibliotecă și un aspirator.Contactându-l telefonic pe fratele său, acesta s-a arătat revoltat de vizita făcută fără știrea lui, deținătorul locuinței sunând atunci la 112 pentru a anunța poliția despre ce se întâmplase în lipsa sa.

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, care a identificat persoana găsită în locuință, stabilind că este vorba despre un bărbat domiciliat în Suceava, pe strada Florilor. Aflat în stare de ebrietate, el le-a spus polițiștilor doar că se afla în apartament cu permisiunea fratelui de 29 de ani al posesorului casei.

Proprietarul le-a declarat polițiștilor că ultima vizită o făcuse în apartamentul său în prima zi a lunii octombrie, la acea dată nesesizând dispariția unor lucruri din casă. Un calcul preliminar al acestuia în legătură cu pagubele făcute în urma înstrăinării obiectelor a dus la estimarea unei sume de circa 1.500 de lei.

Polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili cine a sustras lucrurile proprietarului din apartament, în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunii de ”furt”.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reclamații de furt din apartamentul în care își lăsase fratele să locuiască.
 Vizualizări articol: 1271 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reclamații de furt din apartamentul în care își lăsase fratele să locuiască0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei