Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 nov 2020 - Anul XXV, nr. 261 (7566)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Descoperă puterea în toate formele ei este numele evenimentului desfășurat la Suceava între 2 și 3 octombrie, organizat de echipa Auto Schunn

Timp de două zile, Suceava a devenit punctul Mercedes-Benz central al țării, îmbinând cu succes o adevărată demonstrație de forță, tehnologie, inovație și cai putere.

Participanții la eveniment au avut ocazia să testeze atât pe asfalt cât și pe teren ușor accidentat, noile modele SUV de la Mercedes-Benz: GLA, GLB, GLC, GLC Coupe și GLE.

Traseul a pornit de la sediul Auto Schunn din Șcheia, str. Humorului, nr. 132 și a continuat până în comuna Păltinoasa unde a fost prima oprire.

Șoferii au schimbat mașinile după ce organizatorii au dezinfectat principalele elemente interioare și exterioare, apoi au pornit spre Solonețul nou.

Traseul pe drumul dintre Solonețul Nou și Pleșa a oferit participanților ocazia perfectă de a testa capacitățile offroad ale mașinilor. Trenul de rulare cu gardă la sol mai înaltă și unghiurile specifice modelelor SUV oferind mai multă libertate de mișcare pe teren accidentat. Tot aici a avut loc și cea de a doua oprire, participanții schimbând din nou mașinile pentru a avea ocazia să conducă fiecare model.

Caravana SUV-urilor și-a continuat drumul prin Mănăstirea Humorului, Humor și apoi Capu Câmpului unde, la pensiunea Acasă în Bucovina, participanții au avut ocazia de a admira și noul model GLE Coupe în timpul pauzei de cafea.

Evenimentul s-a dorit a fi un prilej de a testa și simți cu adevărat prin toate simțurile experiența de a conduce un Mercedes-Benz.  Dincolo de design-ul inconfundabil al SUV-urilor, toate caracteristicile particulare fiecărei clase au putut fi experimentate pe deplin de-a lungul celor trei ore de traseu.

Noul model GLA are o mare varietate de caracteristici, atât de siguranță cât și de confort, care îl fac potrivit pentru toate micile aventuri ale vieții cotidiene.  Habitaclul îmbină înalta tehnologie cu sportivitatea iar designul său fixează noi standarde moderne în privința formelor.

Se spune despre GLB că este cel mai versatil model compact de SUV construit vreodată de Mercedes-Benz, fiecare linie și detaliu al său fiind subordonat unui scop: să ofere cât mai mult spațiu posibil.

Cu un al treilea rând de scaune disponibile opțional, modelul GLB oferă loc pentru până la șapte persoane, oferind un spațiu interior care se adaptează perfect vieții cotidiene.

Noul model GLC emană o putere și mai mare tipică SUV. Noile elemente esențiale de design sunt partea frontală cu farurile LED High Performance și ornamentele de evacuare reproiectate în partea din spate.

Particularitățile tehnice oferă sensibil mai multă adrenalină la volan, trenul de rulare sport al unui model GLC cu linie de echipare AMG line asigurând un condus dinamic prin excelență. La interior, modelul GLC oferă eleganță maximă și calitatea cea mai bună până la cele mai mici detalii. Accentele luxose și ambientul nobil al habitaclului vor oferi bucuria de a conduce în fiecare zi.

Habitaclul urmărește să facă trecerea timpului cât mai plăcută și simplă, cu noul concept de operare touch, display-uri complet digitale, scaune sport și sistem de sunet surround Burmester.

Modelul GLC Coupe este la fiecare metru, altfel. Mai independent și mai puternic ca niciodată, acest model emană și mai multă dominare tipică modelelor SUV.

Vopsele exclusive, materiale nobile și perfecțiunea în prelucrare cu respect pentru detalii, pun în evidență personalitatea mașinii și transformă condusul în plăcere.

Mai inteligent și mai vigilent ca niciodată, ultimul model disponibil în cadrul caravanei, noul GLE,trasează o nouă imagine a SUV-urilor, mașina fiind dominată de calm.

Suprafețe senzoriale, forme proeminente și liniile clare sunt caracteristicile elegante ale noului GLE. Cu greu se poate exprima forța în structuri mai elegante și mai dinamice, fiecare funcție și detaliu având un singur scop: de a oferit cât mai mult spațiu liber și confort.

Unul dintre aspectele cele mai importante ale noului GLE este inteligența. Prin intermediul sistemelor de siguranță și asistență, mașina fiind capabilă să ofere ajutor și protecție considerabile.

Cei care nu au reușit să fie prezenți la acest eveniment și doresc să testeze unul dintre noile modele SUV Mercedes-Benz și să profite de ofertele disponibile sunt invitați să contacteze echipa Auto-Schunn Suceava la call-center: 0742036913  sau prin e-mail la suceava@auto-schunn.ro.

Echipa Auto Schunn este disponibilă și pe Social Media: site, Facebook și Instagram.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Descoperă puterea în toate formele ei este numele evenimentului desfășurat la Suceava între 2 și 3 octombrie, organizat de echipa Auto Schunn.
 Vizualizări articol: 1062 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Descoperă puterea în toate formele ei este numele evenimentului desfășurat la Suceava între 2 și 3 octombrie, organizat de echipa Auto Schunn5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei