Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 nov 2020 - Anul XXV, nr. 261 (7566)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Incidența cazurilor de Covid la mia de locuitori este de 3,44 în municipiul Suceava

Joi, 5 Noiembrie 2020 (14:18:05)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipiul Suceava înregistrează un nou salt în privința numărului de îmbolnăviri cu SARS-CoV2. Joi, 5 noiembrie, incidența cazurilor de Covid-19 la mia de locuitori a ajuns la 3,44 în municipiul Suceava. Este cea mai mare cifră din ultima perioadă, iar tendința în creștere se menține, în ciuda impunerii obligativității purtării măștii de protecție încă din 17 octombrie. Practic, Suceava a trecut peste pragul de 3 încă de la începutul săptămânii trecute, dar ulterior a scăzut până la 2,79, pentru ca ulterior să se înregistreze doar creșteri. Incidența de 3 cazuri la mia de locuitori a fost depășită din nou sâmbătă, 31 octombrie, iar din acel moment nu a mai scăzut sub acel prag. Aceste cifre au determinat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență să plaseze municipiul Suceava în scenariul roșu. Măsura a fost luată duminică, iar noile restricții care au derivat au fost puse în aplicare de marți, de la ora 0.00. Printre restricțiile impuse au fost închiderea restaurantelor și cafenelelor la interior, închiderea cinematografelor, a sălilor de spectacole, dar și a sălilor de jocuri de noroc. Purtarea măștii de protecție rămâne obligatorie, atât în spațiile închise, cât și în cele deschise. În cursul zilei de miercuri, primarul Ion Lungu a făcut un nou apel la suceveni să respecte măsurile impuse și a anunțat că există riscul ca la începutul lunii decembrie orașul să intre din nou în carantină. Această măsură extremă a mai fost luată și în primăvară, când în municipiul Suceava se înregistra o incidență de 9,87 de cazuri la mia de locuitori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incidența cazurilor de Covid la mia de locuitori este de 3,44 în municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 2700 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incidența cazurilor de Covid la mia de locuitori este de 3,44 în municipiul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei