Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 nov 2020 - Anul XXV, nr. 261 (7566)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Unde e spitalul?

Octavian Ilisoi îi întreabă pe guvernanți cu ce le-au greșit oamenii din Fălticeni și comunele învecinate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Medicul veterinar Octavian Ilisoi, candidatul Pro România pentru un post de senator în Parlamentul României, afirmă că o anumită zonă a județului Suceava este tratată ca una ”ciumată” de actualul Guvern.

”Vreau să îi întreb pe cei care conduc țara acum cu ce le-au greșit oamenii din Fălticeni și din comunele aflate în vecinătate. Domnilor guvernanți, chiar nu vă pasă de cel puțin 100.000 de oameni? Vă este indiferentă sănătatea acestora?”, s-a întrebat Octavian Ilisoi.

Reprezentantul Pro România crede că singura vină a acestor oameni este aceea că au un primar care nu este în partidul aflat la guvernare, motiv pentru care nu beneficiază de fonduri pentru dezvoltare. Iar această lipsă de finanțare atinge, acum, în plină criză sanitară, cel mai vulnerabil sector, cel al spitalelor.

”La Fălticeni stă nefolosit un spital nou-nouț, care ar putea fi vital în salvarea de vieți omenești. Zi de zi avem o creștere a numărului de cazuri de îmbolnăviri cu Covid-19, dar se pare că acest lucru nu se vede la București, la Palatul Victoria. Premierul și ministrul Sănătății sunt ocupați cu alte chestiuni, dar ignoră cu bună știință urgentarea deschiderii spitalului din Fălticeni. Din punctul meu de vedere asta se numește crimă prin neimplicare. Fac un apel la Ludovic Orban și Nelu Tătaru să aloce cât mai rapid bani pentru spitalul din Fălticeni. Și oamenii de aici au dreptul la sănătate, au dreptul la viață. Nu le luați acest drept fundamental pentru că istoria vă va judeca și nu va fi deloc blândă cu cei care și-au bătut joc cu bună știință de propriul popor”, a mai spus Octavian Ilisoi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Octavian Ilisoi îi întreabă pe guvernanți cu ce le-au greșit oamenii din Fălticeni și comunele învecinate.
 Vizualizări articol: 1663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Octavian Ilisoi îi întreabă pe guvernanți cu ce le-au greșit oamenii din Fălticeni și comunele învecinate1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei