Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 aug 2020 - Anul XXV, nr. 202 (7507)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Demers

Prima reacție după apelul Consiliului Județean al Elevilor. Cușnir a semnat angajamentul pentru susținerea educației

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PSD pentru Primăria Suceava, Dan Ioan Cușnir, a salutat inițiativa Consiliului Județean al Elevilor, anunțând că a semnat deja angajamentul prin care își asumă public faptul că în calitate de primar va prioritiza dezvoltarea sistemului de educaţie. Dan Ioan Cușnir este primul dintre candidații pentru funcția de primar al Sucevei care a semnat acest angajament, la apelul conducerii Consiliului Județean al Elevilor Suceava. „Această solicitare este firească și vine pe fondul unor mari carențe de comunicare între autoritatea locală și elevi. Numai în municipiul Suceava avem numeroase situații în care primăria a refuzat pur și simplu să susțină nevoile elevilor, de la asigurarea unui transport școlar gratuit pentru toți elevii care studiază în municipiul Suceava până la finanțarea unor deplasări în țară sau străinătate a elevilor care au câștigat concursuri școlare, situații care nu trebuie să se mai repete.

Elevii din zona metropolitană nu trebuie să fie discriminați pentru că nu locuiesc în municipiul Suceava și vor fi sprijiniți să studieze, pentru că un oraș care refuză să atragă tineri la studii este un oraș fără viitor”, a spus Dan Ioan Cușnir. El s-a angajat că în calitate de primar va susține ca toți elevii care obțin rezultate la concursuri școlare să aibă posibilitatea să participe la etapele superioare ale acestora, fie în țară sau în străinătate.

Candidatul PSD pentru Primăria Suceava a mai adăugat că dezvoltarea infrastructurii școlare și dotarea unităților școlare din municipiu vor fi întotdeauna o prioritate pentru el și pentru PSD, dând asigurări că nu vor mai fi investiții în acest domeniu care să treneze.

„Nu este posibil ca o investiție într-o grădiniță să nu fie finalizată după 11 ani, așa cum se întâmplă cu Grădinița <Mihai Eminescu>, sau un spațiu necesar învățământului de performanță de la Colegiul Național <Petru Rareș> să fie abandonat.

Nu vor mai exista discursuri fără conținut cu care s-au obișnuit elevii și profesorii la <maratonul de imagine> făcut de actualul primar la deschiderea anului școlar, dar mă voi asigura că educația elevilor suceveni este realizată în cele mai bune condiții pentru a genera performanță”, a încheiat Cușnir.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prima reacție după apelul Consiliului Județean al Elevilor. Cușnir a semnat angajamentul pentru susținerea educației.
 Vizualizări articol: 1106 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 5 voturi
Prima reacție după apelul Consiliului Județean al Elevilor. Cușnir a semnat angajamentul pentru susținerea educației1.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei