Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 aug 2020 - Anul XXV, nr. 202 (7507)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Soluții

Cușnir: Fără investiții, Suceava va continua să arunce povara fiscală asupra micilor întreprinzători

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele PSD Suceava și candidatul pentru Primăria Suceava, Dan Ioan Cușnir, consideră că în ultimii 16 ani municipiul reședință de județ a avut o conducere lipsită de viziune.Dan Ioan Cușnir a arătat că bugetul primăriei este salvat de micii întreprinzători, nimeni nu s-a gândit să creeze locuri de muncă, iar salariile sunt printre cele mai mici din țară.

„Orașul nu a fost dus în nici o direcție, ci s-a dezvoltat de la sine într-un mod haotic. Suntem într-un moment în care, fără o conducere activă și competentă, care să dea orașului o direcție și să facă ordine, ne vom sufoca pur și simplu în construcții noi și în trafic”, a spus Cușnir. El a precizat că fără investiții, Suceava va continua să arunce povara fiscală asupra micilor întreprinzători, foarte mulți dintre ei grav afectați de efectele economice ale pandemiei.

„În Suceava, agenda publică nu mai este de mult construită de oameni, ci de primar, care ne spune ce trebuie să gândim. Dacă primarul vrea să construiască o roată panoramică, ne spune că roțile panoramice sunt importante, sunt prioritatea noastră. După 16 ani, sucevenii au ajuns să nu mai aibă nici un cuvânt de spus în privința cheltuirii banilor publici.

Agenda noastră reală a fost ignorată și înlocuită de agenda unei camarile conduse de un vodă neiertător, care stăpânește peste conacul primăriei.Această situație trebuie să se schimbe acum. Nu peste opt ani, nu peste patru ani, ci acum”, a declarat Dan Ioan Cușnir. Candidatul PSD pentru Primăria Suceava a subliniat faptul că cetățenii trebuie „să abandoneze” rapid „agenda falimentară” a actualului primar „și a grupului său de interese”. Cușnir susține că un primar trebuie să promoveze agenda reală a oamenilor, care înseamnă locuri de muncă bine plătite și creșterea calității vieții. „Trebuie să spunem ce vrem: un trai mai bun într-un oraș frumos. Din acest motiv în această campanie voi fi purtătorul de cuvânt al intereselor sucevenilor. Pentru că sucevenii trebuie să iasă din tăcere și să-i spună actualului primar: <Destul! Nu acestea sunt prioritățile noastre, noi vrem o altfel de Suceavă>. Pentru mine, Suceava înseamnă acasă. Sunt deosebit de onorat să candidez la Primăria orașului meu. Am intrat în această luptă pentru că știu că, împreună, putem câștiga. Am încredere în voința voastră de a da Sucevei un nou viitor.Să avem curajul de a spune: <Destul!>. Și apoi să trecem la treabă. E timpul pentru Suceava”, a încheiat Dan Ioan Cușnir.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cușnir: Fără investiții, Suceava va continua să arunce povara fiscală asupra micilor întreprinzători.
 Vizualizări articol: 833 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cușnir: Fără investiții, Suceava va continua să arunce povara fiscală asupra micilor întreprinzători0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei