Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 aug 2020 - Anul XXV, nr. 202 (7507)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șocant!

Tânăr arestat pentru că și-ar fi violat verișoara de doar 11 ani, cu probleme psihice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost arestat preventiv de Judecătoria Suceava, la propunerea procurorilor, pentru viol în formă continuată, din nou fiind vorba de un caz șocant, o minoră agresată sexual la vârsta de 11 ani, în condițiile în care are și afecțiuni psihice.

Poliția a intrat pe fir în acest caz în urmă cu aproximativ două săptămâni. O femeie din comuna Moara a alertat poliția, relatând că fiica ei în vârstă de 11 ani a povestit cum un văr de gradul II ”i-a dat pantalonii jos”. Primii care au ajuns la fața locului au fost polițiștii de la Secția Rurală Șcheia, care au demarat cercetări în paralel cu Direcția de Protecție a Copilului Suceava. Inițial a fost vorba de doi veri suspectați de agresiune sexuală.

Ancheta s-a îndreptat ulterior spre unul din ei, Costel B., văr cu fata, care rămăsese în mai multe rânduri în locuință doar cu minora și cu un frate mai mic ala cesteia.

Inițial, polițiștii au deschis dosar penal pentru agresiune sexuală, însă pe parcursul cercetărilor s-a ajuns la concluzia că este vorba de viol în formă continuată. Este vorba practic de acte sexuale repetate.

După completarea probatoriului, polițiștii și procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava l-au pus sub acuzare pe tânărul de 24 de ani (nu îi vom publica numele de familie deoarece este același cu al fetei minore).

Marți, 25 august, Judecătoria Suceava a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, inculpatul fiind arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile, pentru viol în formă continuată. Tânărul de 24 de ani a contestat măsura arestării. El nu recunoaște acuzațiile și a cerut înlocuirea arestului preventiv cu o măsură mai blândă. O decizie în acest sens va lua Tribunalul Suceava.

Tânărul pus sub acuzare se bucură de prezumția de nevinovăție, până la o sentință finală a judecătorilor.

Un alt caz recent, privind agresarea sexuală a unei fete tot în vârstă de 11 ani, a ieșit la iveală la Plopeni - Salcea. Un bărbat cu handicap de gradul I, din Plopeni, cu grave probleme locomotorii, a fost arestat sub acuzația că ar fi agresat sexual o fată de nici 12 ani, fiica vitregă a fratelui său.
Cei care îl cunosc pe bărbat au relatat că acesta abia se mișcă și are nevoie adesea de susținere pentru activități uzuale. Unii sunt convinși că acesta era în imposibilitatea fizică de a comite vreun abuz, însă ancheta preliminară a polițiștilor spune altceva. Asta în condițiile în care este vorba de o agresiune sexuală comisă cu degetul.

De altfel, bărbatul și-ar fi recunoscut fapta, iar între timp a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr arestat pentru că și-ar fi violat verișoara de doar 11 ani, cu probleme psihice.
 Vizualizări articol: 2813 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Tânăr arestat pentru că și-ar fi violat verișoara de doar 11 ani, cu probleme psihice1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei