Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 aug 2020 - Anul XXV, nr. 202 (7507)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

In memoriam

Una din funcțiile de vicepreședinte al ALDE Suceava va fi păstrată pentru Marius Cernescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Marius Cernescu va rămâne vicepreședinte al Organizației Județene ALDE Suceava chiar și după moarte. Așa au decis membrii Biroului Politic Teritorial al ALDE Suceava la ultima ședință. Cu acest prilej s-a ținut un moment de reculegere în memoria lui Marius Cernescu și s-a stabilit ca în onoarea și memoria acestuia funcția pe care a deținut-o să-i fie păstrată post mortem timp de un an de zile. Marius Cernescu a murit în urmă cu aproximativ două săptămâni într-un grav accident de circulație în timp ce se întorcea de pe litoral tocmai pentru a finaliza o serie de probleme legate de înscrierea ALDE în cursa pentru alegerile din 27 septembrie. Alături de consilierul local Marius Cernescu și-a pierdut viața și fiica acestuia, de numai 10 ani.

La ședința Biroului Politic Teritorial s-au prezentat și s-au primit noi membri în birou, iar prin vot au primit următoarele funcții: vicepreședinți au devenit Cătălin Miron, candidat ALDE la Primăria Rădăuți, și Gheorghe Leonte, actual consilier local la Salcea și candidat de primar în această localitate. De asemenea, au devenit membri ai Biroului alte două persoane, respectiv Romeo Cristian Canura, candidat ALDE pentru funcția de primar în Suceava, și Dan Mutrescu, candidat pentru funcția de consilier local în Rădăuți.

În aceeași ședință s-a mai stabilit radierea din calitatea de membri, pentru activități contrare Statutului ALDE și incompatibile cu calitatea deținută în organizație, a unor persoane cum ar fi Ion Titianu Asaftei, Florin-Mirel Preda sau Petrică Preutescu.

Octavian Ilisoi, președintele ALDE Suceava, și-a exprimat încrederea că echipa cu care a plecat la drum pentru aceste alegeri va face performanță și va demonstra tuturor celor care au trădat interesele partidului că tot ceea ce contează este unitatea de grup și nu interesele personale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Una din funcțiile de vicepreședinte al ALDE Suceava va fi păstrată pentru Marius Cernescu.
 Vizualizări articol: 1732 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Una din funcțiile de vicepreședinte al ALDE Suceava va fi păstrată pentru Marius Cernescu3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei