Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 aug 2020 - Anul XXV, nr. 198 (7503)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

Flutur a solicitat urgentarea modernizării drumului Grădinița – Coșna, spre Bistrița-Năsăud

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a solicitat urgentarea lucrărilor de modernizare a drumului care face legătura între localitățile Grădinița și Coșna. Gheorghe Flutur a inspectat stadiul lucrărilor, el solicitând constructorului să suplimenteze numărul muncitorilor de pe acest șantier.

Flutur a spus că valoarea proiectului de modernizare a acestui drum, care face legătura cu județul Bistrița-Năsăud, este de 6,2 milioane de euro. „Este o altă investiție a Consiliului Județean Suceava, un drum pe care îl modernizăm și ne îndreptăm spre granița cu Bistrița-Năsăud. Total drumul are 15 kilometri. Mai e puțin de modernizat în cealaltă parte, dar acești 8,3 kilometri înseamnă pe de o parte un carosabil de șase metri plus doi metri acostamentele”, a explicat șeful administrației județene. El a adăugat că proiectul presupune și construcția a 2,5 kilometri de ziduri de sprijin, 77 de podețe și 140 de intrări în gospodăriile populației din zonă.

„Este o lucrare mare, am scos de mai multe ori la licitație, până ce a venit un câștigător. Ambiția noastră pentru perioada următoare, pentru anul următor, este să facem drumul până la granița cu Bistrița-Năsăud. Am discutat deja cu omologii mei din Bistrița-Năsăud, pentru că acesta este drumul vechi de legătură între Bucovina și Ardeal. În felul acesta putem să discutăm de o altă legătură cu Ardealul, după Bilbor, după pasul Tihuța”, a spus președintele CJ Suceava. El a subliniat că modernizarea drumului județean de la Grădinița la Coșna va înseamnă un acces mai ușor pentru turiști, dar și dezvoltarea economică a zonei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a solicitat urgentarea modernizării drumului Grădinița – Coșna, spre Bistrița-Năsăud.
 Vizualizări articol: 1154 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.09/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 11 voturi
Flutur a solicitat urgentarea modernizării drumului Grădinița – Coșna, spre Bistrița-Năsăud2.1511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei