Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 aug 2020 - Anul XXV, nr. 198 (7503)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sport

Ciprian Anton vizează un post de consilier local în viitoarea legislatură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ciprian Anton, președintele Asociației Județene de Fotbal Suceava, și-a anunțat candidatura pentru un post de consilier local la alegerile din 27 septembrie, figurând pe listele Partidului Național Liberal. În ciuda tinereții sale, Ciprian Anton se poate lăuda cu numeroase realizări în sport până la vârsta de 40 de ani, acesta fiind implicat de-a lungul timpului în mai multe proiecte de succes. Prin AJF Suceava, Ciprian Anton organizează anual Cupa Moș Crăciun și Cupa Municipiului Suceava, ocupând și funcțiile de manager zonal al Cupei Hagi – Danone și manager regional al Federației Române de Fotbal pentru Interliga Națională, tot o competiție juvenilă, adresată celor mai mici practicanți ai fotbalului.

Profesor la Liceul cu Program Sportiv Suceava și antrenor cu licența A UEFA, Ciprian Anton a constituit în anul 2010 clubul Sporting Suceava. Luând-o de jos, a reușit să promoveze echipa de seniori în eșalonul al treilea al fotbalului românesc, iar cu echipa de juniori, din care făceau parte jucători de perspectivă precum Alexandru Buziuc, actualul fotbalist al celor de la FCSB, Daniel Păiuș sau Vlăduț Hînțăscu, a izbutit o clasare pe locul 4 la nivel național. Ciprian Anton și-a completat experiența managerială prin participarea constantă la simpozioane organizate de UEFA, atât în țară, cât și în străinătate, el făcând parte și din corpul de observatori ai FRF pentru Liga a II-a din România.

„Doresc să aduc un suflu nou în Consiliul Local pe palierul sport, acolo unde eu consider că mă pricep cel mai bine. Pe lângă faptul că doresc să pun umărul la construirea sălii polivalente și la modernizarea stadionului Areni, susțin crearea unui nou departament, pentru Investiții Sport și Tineret, care să funcționeze în subordinea Direcției Generale Tehnice de Investiții, din cadrul Primăriei Suceava, proiect care se bucură de susținerea edilului Ion Lungu, căruia doresc să-i mulțumesc pentru încrederea acordată. Prin acest departament intenționăm să ne implicăm în dezvoltarea sportului școlar și de masă, prin modernizarea la standardele anului 2020 a celor 22 de terenuri care aparțin școlilor și colegiilor din municipiul Suceava, astfel încât copiii să beneficieze de infrastructura necesară care să le permită să facă mișcare în aer liber, gratuit, în fiecare dintre cele șapte cartiere ale orașului.

Intenția noastră este să promovăm un stil de viață sănătos printre tinerii Sucevei, de aceea ne vom implica în organizarea de competiții locale la toate disciplinele sportive, începând cu fotbal, baschet, volei, tenis, șah, arte marțiale, și continuând cu gimnastică, fitness, box, atletism, lupte, dansuri sau ciclism, urmând să acordăm o atenție sporită și sportivilor cu nevoi speciale. De asemenea, Primăria și Consiliul Local Suceava vor oferi posibilitatea de a obține gratuit vizita medicală tuturor copiilor și tinerilor cu vârsta între 5 și 18 ani, care sunt legitimați și participă la competițiile sportive oficiale, indiferent de ramura sportivă. Cine mă cunoaște știe că sunt un om activ, căruia îi place să fie implicat sută la sută în activitățile care le desfășoară, astfel încât voi face totul ca să fiu un sprijin al tuturor sporturilor, atât de masă, cât și de performanță”, a declarat Ciprian Anton.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ciprian Anton vizează un post de consilier local în viitoarea legislatură.
 Vizualizări articol: 2099 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Ciprian Anton vizează un post de consilier local în viitoarea legislatură1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei