Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 aug 2020 - Anul XXV, nr. 198 (7503)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Inconștiența

Și-a abandonat prietenul care a murit în mașina pe care o trântise într-un stâlp și un cap de pod

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Grav accident în noaptea de sâmbătă spre duminică pe raza comunei Arbore. Un tânăr de 17 ani și-a pierdut viața după ce autoturismul marca Audi în care se afla a lovit un stâlp și un cap de pod. Alarma s-a dat în jurul orei 3.00, când oamenii treziți de zgomotul provocat de impact au sunat la 112 pentru a cere intervenția angajaților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava. La locul incidentului au ajuns o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD, dar și un echipaj SAJ. În mașina avariată, pe bancheta din spate, a fost găsit un tânăr în stare de inconștiență și cu leziuni foarte grave la nivelul capului. Este vorba de Anton Sahlean, din Pârteștii de Sus. Angajații ISU l-au scos din mașină și l-au predat echipajului medical de pe ambulanța SAJ. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea tânărului.

 

Șoferul vinovat de producerea accidentului a ajuns în arestul poliției

În ceea ce privește șoferul, acesta a dispărut imediat după impact. A fost găsit de polițiști două ore mai târziu. Este vorba de Petrică Sava, de 23 de ani, din Pârteștii de Sus. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,38 mg/litru în aerul expirat. Tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava. El este cercetat acum pentru comiterea mai multor infracțiuni, respectiv ucidere din culpă, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, dar și părăsirea locului accidentului.

 

Un alt mort, după ce scuterul cu care circula a intrat într-o stivă de lemne

Tot în aceeași noapte, și aproximativ la aceeași oră, un alt tânăr și-a pierdut viața în urma unui accident rutier. După ce a participat la o nuntă, Ghervaze Stroca, de 23 de ani, din Solonețu Nou, a părăsit carosabilul cu scuterul pe care îl conducea și a lovit o stivă de lemne. Tânărul a murit imediat, fără a mai putea fi ajutat. Acesta nu avea permis de conducere și nici cască de protecție, iar mopedul cu care circula nu era înmatriculat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Și-a abandonat prietenul care a murit în mașina pe care o trântise într-un stâlp și un cap de pod.
 Vizualizări articol: 7633 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Și-a abandonat prietenul care a murit în mașina pe care o trântise într-un stâlp și un cap de pod2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei