Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 aug 2020 - Anul XXV, nr. 180 (7485)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politică

Stan declară că Muzeul de Artă din Fălticeni va fi doar în imaginația lui Flutur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Organizației Județene Suceava a PSD, senatorul Ioan Stan, ironizează unul dintre proiectele anunțate de președintele Consiliului Județean Suceava, liberalul Gheorghe Flutur, respectiv înființarea unui muzeu de artă la Fălticeni. Stan a afirmat că Gheorghe Flutur demonstrează săptămânal „că stă foarte bine la capitolul imaginație” și comentează că, „dacă ar sta la fel de bine și la capitolul muncă în folosul sucevenilor, altfel ar fi arătat județul nostru după 4 ani de administrație liberală”.

Senatorul Stan consideră că dacă președintele CJ ar fi fost cu adevărat interesat de înființarea unui Muzeu de Artă Sacră în clădirea fostului consulat al Austriei, care se află pe raza municipiului Fălticeni, nu ar fi lăsat imobilul să ajungă în paragină, cu atât mai mult cu cât se află în patrimoniul administrației județene. „Ani de zile nu a catadicsit să angajeze măcar un paznic acolo pentru a nu se distruge clădirea. Cum se face că în tot acest răstimp nu a pus nicio cărămidă pentru reabilitarea clădirii, dar acum, în prag de campanie electorală, brusc și-a amintit de potențialul acestei locații? Răspunsul este intuit de oricine: e doar o nouă temă de campanie electorală, la fel de realistă ca tunelurile prin munți, ca aeroportul de la Floreni, ca cele două spitale de pe hârtie, ca tabăra internațională de la Bucșoaia, etc. Este un nou proiect din lista <cu ce va face> Gheorghe Flutur dacă va mai prinde un mandat, această listă fiind mult mai lungă decât lista cu <ce a făcut> în acest mandat”, a afirmat Ioan Stan.

De asemenea, acesta este de părere că Gheorghe Flutur ar trebui să fie mai rezervat în a prezenta modernizarea unor drumuri județene ca succese proprii, în condițiile în care multe dintre aceste investiții sunt făcute cu bani alocați încă din 2018 de către guvernul PSD, prin PNDL-2, „în contextul celei mai ample alocări de fonduri pentru infrastructura județeană de drumuri din ultimii 30 de ani”. Potrivit lui Stan, administrația condusă de Gheorghe Flutur are „motoarele turate la maxim” doar în campaniile electorale, în restul timpului fiind gripate.

 „După 4 ani de mandat, remarcăm că președintele Consiliului Județean Suceava refuză efectiv să se implice în problemele reale, concrete ale județului. Asta deși acum are propriul guvern PNL, este președintele PNL Suceava, prin urmare nu-l împiedică nimeni să facă ce trebuie pentru județul nostru. Dar din păcate pentru suceveni, ceea ce trebuie, nu este totuna cu ceea ce visează domnul Gheorghe Flutur. Din acest motiv, după alegerile din toamnă, domnul Flutur va fi istorie”, a mai spus senatorul Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stan declară că Muzeul de Artă din Fălticeni va fi doar în imaginația lui Flutur.
 Vizualizări articol: 1148 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 7 voturi
Stan declară că Muzeul de Artă din Fălticeni va fi doar în imaginația lui Flutur2.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei