Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 aug 2020 - Anul XXV, nr. 180 (7485)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Patru motocicliști, implicați în accidente într-o singură zi, în județ

Luni, 3 August 2020 (17:16:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ziua de duminică a fost una neagră pentru motocicliștii care se aflau pe șoselele din județ, polițiștii înregistrând trei accidente în care au fost implicate patru astfel de vehicule pe două roți. Din fericire, este și o parte bună, nici unul dintre accidente nefiind grav.

Șirul de accidente a început în jur de ora 10.30, pe DN 2, în apropiere de Cumpărătura. Din cercetările poliției rezultă că un bărbat în vârstă de 67 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea o motocicletă Kawasaki, s-a angajat în depășirea unui autoturism Mini Cooper, intrând în coliziune în timpul manevrei, în împrejurări care nu au putut fi stabilite cert încă. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a pasagerei de pe motocicletă, o femeie de 58 ani, din județul Ilfov, care a suferit o contuzie de braț, fără probleme deosebite. Atât motociclistul, cât și șoferul au fost verificați cu etilotestul, rezultând alcoolemie 0.

Al doilea accident, în care au fost implicate chiar două motociclete, s-a produs duminică seară, în jur de 18.30, în apropiere de Gura Humorului. Un tânăr de 29 de ani, din municipiul Pașcani, județul Iași, care se deplasa pe o motocicletă, pe fondul nepăstrării unei distanțe regulamentare în mers, a intrat în spatele unui alt motor care se deplasa în coloană, în față, condus de un tânăr în vârstă de 33 de ani, din Rădăuți. Tânărul de 29 de ani și fata de 27 de ani care se afla cu el în șa au fost proiectați pe carosabil și au suferit leziuni. Cei doi au ajuns la Spitalul Gura Humorului, fata fiind diagnosticată cu o contuzie de bazin, iar tânărul cu plăgi la un genunchi și la mâini, fără probleme deosebite.

În fine, duminică noapte, la ora 22.00, pe raza comunei Râșca un motociclist a pierdut controlul și a căzut pe carosabil, suferind leziuni. Motocicleta era condusă de un tânăr de 27 de ani, care s-a prezentat singur la Spitalul Fălticeni, în jurul orei 1.00 din noapte, având contuzii. La ora la care a fost testat, tânărul avea concentrația de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, mult sub limita pentru care se întocmește dosar penal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru motocicliști, implicați în accidente într-o singură zi, în județ.
 Vizualizări articol: 1567 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru motocicliști, implicați în accidente într-o singură zi, în județ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei