Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 iul 2020 - Anul XXV, nr. 176 (7481)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Analiză

Trend ascendent pentru județul Suceava, în ultima săptămână, la îmbolnăvirile de Covid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Institutul Național de Sănătate Publică a transmis, ieri, raportul de supraveghere epidemiologică pentru Covid-19, pentru săptămâna 20-26 iulie a.c.. Potrivit datelor, cu 153 de cazuri noi confirmate și 8 decese în acest interval de timp, INSP plasează județul Suceava pe un trend ascendent al evoluției cazurilor. În total, județul nostru are 4.421 de cazuri confirmate și 310 decese cu Covid-19, de la începutul pandemiei.

La nivel național, în săptămâna 20-26 iulie, 37,4% din totalul cazurilor s-au înregistrat în București, Argeș, Prahova, Brașov și Dâmbovița, iar 37,8% din totalul deceselor au fost înregistrate în Prahova, Argeș, București, Dâmbovița și Buzău.

În județul Argeș se înregistrează o rată de incidență cumulată peste 200/100.000 locuitori; în alte 7 județe se înregistrează o rata de incidență cumulată peste 100/100.000 locuitori. Se înregistrează un trend ascendent în 34 de județe, printre care și Suceava, și în municipiul București. Unul din 12 din totalul cazurilor a fost înregistrat la personal medical, dar în județul Suceava nu avem nici un caz de îmbolnăvire la cadrele medicale, în intervalul menționat.

Conform datelor centralizate și analizate de INSP, 78,2% din totalul deceselor au fost la persoane peste 60 ani, iar 59,7% din decese au fost la bărbați. Marea majoritate, adică 94% dintre toți cei decedați, aveau cel puțin o comorbiditate asociată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trend ascendent pentru județul Suceava, în ultima săptămână, la îmbolnăvirile de Covid.
 Vizualizări articol: 4813 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trend ascendent pentru județul Suceava, în ultima săptămână, la îmbolnăvirile de Covid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei