Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 iul 2020 - Anul XXV, nr. 176 (7481)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Serviciul Rutier

Peste 70 de permise reținute și amenzi de 300.000 de lei, în trei zile de controale în trafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei zile de controale în trafic, organizate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Suceava, au dus la identificarea unui număr mare de abateri rutiere și aplicarea unui număr de amenzi impresionant ca valoare totală. Acțiunea s-a desfășurat în perioada 24-26 iulie, având drept scop depistarea și combaterea încălcării regimului legal de viteză, precum și depistarea și sancționarea conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice.

În privința nerespectării regimului legal de viteză polițiștii Serviciului Rutier ajutați de către formațiunile rutiere din județ au aplicat 479 sancțiuni contravenționale, în valoare de 252.735 lei, reținând pentru suspendare 61 permise de conducere. De asemenea, în cadrul acțiunii polițiștii au retras 15 certificate de înmatriculare și au constatat 5 infracțiuni la regimul rutier.

În paralel cu această activitate, polițiștii aceluiași serviciu i-au avut în vedere și pe conducătorii auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice. Acțiunile specifice desfășurate în acest scop au dus la testarea în trafic cu aparatul etilotest a 436 conducători auto, fiind reținute pentru acest tip de abatere 13 permise de conducere. Numărul sancțiunilor contravenționale pentru acest tip de abatere a ajuns la 130, iar valoarea acestora adunată s-a ridicat la 48.230 lei. Numărul infracțiunilor constatate în cadrul acestor controale a fost de 11, fiind în același timp retrase 13 certificate de înmatriculare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 70 de permise reținute și amenzi de 300.000 de lei, în trei zile de controale în trafic.
 Vizualizări articol: 1018 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 70 de permise reținute și amenzi de 300.000 de lei, în trei zile de controale în trafic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei