Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 iul 2020 - Anul XXV, nr. 175 (7480)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Au uitat de pandemie

Nuntă cu zeci de persoane, oprită de polițiști la Gura Putnei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii au stricat o nuntă cu zeci de persoane care se desfășura într-un restaurant din satul Gura Putnei, comuna Putna. S-a întâmplat duminică după-amiază, după o sesizare primită de polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești. Deplasarea la fața locului avea să aducă și confirmarea că dispozițiile Legii 55/2020 privind măsurile impuse în contextul infestării cu virusul SARS-COV-2 erau încălcate la modul cel mai serios. Mai exact, în sala restaurantului se aflau peste 40 de persoane, cu încălcarea dispozițiilor privind distanțarea socială și numărul de persoane permis de lege pentru a avea acces in interior. Societatea care a organizat nunta a fost amendată cu 3.000 de lei, iar participanții la eveniment au fost trimiși acasă.

În zilele de vineri, sâmbătă și duminică, polițiștii au efectuat controale la 380 de societăți comerciale. În afară de nunta întreruptă brusc, organele de control au constatat că la o terasă nu este respectată distanța între mese, operatorii economici fiind sancționați contravențional.

Cu ocazia acțiunilor de la final de săptămână au fost aplicate 48 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 121.340 de lei. 

 

Autoritățile cer ca legile să fie respectate

La acțiunile din perioada 24-26 iulie au participat polițiștii din cadrul IPJ Suceava, împreună cu jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitare Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și de la Protecția Consumatorului, ISCTR și ARR. Au fost vizate, în special, localurile publice care au deschise terase, parcurile, zonele centrelor comerciale, piețe, târguri, dar și gările, autogările și mijloacele de transport în comun, ștrandurile, piscinele sau zonele de agrement.

”Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja sănătatea și viața, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului coronavirus”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nuntă cu zeci de persoane, oprită de polițiști la Gura Putnei.
 Vizualizări articol: 1714 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nuntă cu zeci de persoane, oprită de polițiști la Gura Putnei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei