Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 iul 2020 - Anul XXV, nr. 175 (7480)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prins de radar

A fugit cu poliția pe urmele sale, pentru că nu avea permis de conducere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 18 ani, din comuna Șerbăuți, este cercetat penal și s-a ales și cu o amendă consistentă după ce s-a urcat fără permis la volan și a mai depășit cu aproape dublu și viteza admisă în localitate. Polițiștii au fost nevoiți să-l urmărească cu autospeciala de poliție, pentru a-l putea trage la răspundere pentru faptele sale.

Incidentul s-a petrecut duminică, înainte de ora 18.00, când o patrulă de poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Suceava supraveghea traficul rutier în cadrul unei acțiuni organizate cu privire la respectarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto, pe DJ 209D, în localitatea Călinești Enache. La un moment dat ei au detectat un autoturism VW Golf care circula din direcția Măriței spre Șerbăuți și care a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 95 km/h în localitate. Conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, după care a mărit viteza și a plecat de la fața locului, abandonând autoturismul după aproximativ 500 de metri.

Având numărul autoturismului și în urma măsurilor de informare operative luate, în scurt timp a fost identificat și cel de la volan, fiind vorba de Marius C., un tânăr de 18 ani, din comuna Șerbăuți. Acesta nu a putut prezenta polițiștilor un permis de conducere, astfel încât s-a făcut verificarea sa în baza de date națională a poliției privind evidența permiselor de conducere auto. Cu această ocazie s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere auto pentru nici o categorie de vehicule. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Pentru încălcarea regimului legal de viteză cu aproape dublul vitezei admise în localitate, tânărul de 18 ani a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 2.900 lei.    

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A fugit cu poliția pe urmele sale, pentru că nu avea permis de conducere.
 Vizualizări articol: 943 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A fugit cu poliția pe urmele sale, pentru că nu avea permis de conducere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei