Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 iul 2020 - Anul XXV, nr. 175 (7480)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Dublă tragedie

Două femei, mamă și fiică, găsite carbonizate în casă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O dublă tragedie s-a consumat luni în micuțul sat Pleșa, din comuna Mănăstirea Humorului, după un incendiu urmat de explozia unei butelii, într-o locuință în care se aflau două femei, una în vârstă de 85 de ani și una de 60 de ani, mamă și fiică. Incendiul amplificat de explozia unei butelii nu le-a lăsat nici o șansă celor două. Până la sosirea pompierilor militari la locul incendiului localnicii au încercat să intervină. Au spart un geam de la bucătărie de vară, însă s-au retras când au observat că focul este puternic, iar în interior este și o butelie.

Panica a fost mare, flăcările punând în pericol și alte două case din vecinătate.

La fața locului au intervenit pompierii militari de la subunitățile din Câmpulung Moldovenesc şi din Gura Humorului, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Trupurile carbonizate au fost găsite în locuință, în două încăperi diferite.

Aproximativ la aceeași oră în zona Ostra - Stulpicani a fost o furtună însoțită de descărcări electrice, un trăsnet lovind o casă la Negrileasa, însă la Pleșa ploaia a venit după ce tragedia era consumată. 

Cele două femei au fost luni la biserica romano-catolică din sat, după care au plecat acasă să se odihnească. Se bănuiește că dormeau când a izbucnit focul, ceea ce a facilitat intoxicarea lor și iminența tragediei.

La finalul intervenției pompierii au transmis că a ars casa de locuit pe 24 mp, o magazie de lemne, o bucătărie de vară și un depozit de furaje pe o suprafață totală de aproximativ 55 mp, obiecte de mobilier, electrocasnice si altele.

A fost salvata o a doua casa de locuit din aceeași gospodărie.

Incendiul a izbucnit din bucătăria de vară, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect. De aici, flăcările s-au propagat la casa de locuit in care se aflau cele doua femei, și la restul anexelor gospodărești.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două femei, mamă și fiică, găsite carbonizate în casă.
 Vizualizări articol: 1078 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două femei, mamă și fiică, găsite carbonizate în casă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei