Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 iul 2020 - Anul XXV, nr. 175 (7480)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Grabă și neatenție

Două persoane rănite în urma unui carambol cu 4 autovehicule, pe DN 2

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grav accident s-a petrecut luni dimineață, pe DN 2, între localitățile Grănicești și Bălcăuți. Din primele cercetări ale poliției s-a stabilit că în jurul orei 10.25, Maria C., de 21 de ani, din comuna Grănicești, se deplasa spre comuna Bălcăuți la volanul unui autoturism Opel Astra. La un moment dat, în afara comunei Grănicești, tânăra s-a angajat în depășirea unui autoturism Opel Zafira, în timp ce din sens opus se apropiau două autoturisme, un VW Passat și un VW Tiguan. În timp ce efectua depășirea și se afla în timpul acestei manevre pe sensul opus de mers, femeia a intenționat să reintre pe banda sa de mers, moment în care a acroșat lateral autoturismul depășit, al cărui conducător auto a pierdut controlul direcției și a ieșit prin dreapta în afara părții carosabile. Cel de la volanul VW Passat care venea din sens invers a văzut manevra şoferiţei, a frânat brusc și a tras dreapta de volan pentru a evita impactul. Cel din spatele său, de la volanul autoturismului VW Tiguan, nu a mai apucat însă să evite și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul Opel Astra condus de femeia de 21 de ani. În urma impactului, ambele autoturisme au fost proiectate în lanurile din partea stângă și dreaptă a drumului, în evenimentul rutier fiind avariate toate cele 4 mașini implicate.

La fața locului a fost solicitată intervenția pompierilor militari, care au ajuns la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, în ajutor venindu-le echipajul unei ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean.

Femeia de 21 de ani a fost transportată la spital, unde a fost diagnosticată cu o plagă contuză de antebraț stâng și o contuzie torace posterior, în timp ce bărbatul de 45 ani, din municipiul Dorohoi, șoferul VW Tiguan, a fost transportat la UPU Suceava, fiind diagnosticat cu o contuzie cervicală și o plagă genunchi stâng. În urma testării celor 4 șoferi cu aparatul etilotest, rezultatele au fost negative. Cercetările sunt continuate de către lucrătorii din cadrul Formaţiunii Rutiere Siret pentru săvârşirea infracţiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.    

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două persoane rănite în urma unui carambol cu 4 autovehicule, pe DN 2.
 Vizualizări articol: 985 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două persoane rănite în urma unui carambol cu 4 autovehicule, pe DN 20.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei