Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 iul 2020 - Anul XXV, nr. 175 (7480)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

CCI Suceava organizează un seminar pentru identificarea nevoilor de specializare a angajaților

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerț și Industrie Suceava organizează primul seminar în cadrul proiectului IMPULS – „Îmbunătățirea cunoștințelor angajaților și promovarea învățării pe tot parcursul vieții în rândul companiilor din Regiunea Nord-Est”. Președintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a declarat că evenimentul se adresează reprezentanților întreprinderilor mici și mijlocii (IMM) din județele Regiunii Nord-Est și urmăreșteidentificarea nevoii de training din cadrul companiilor participante și validarea de noi programe de formare profesională în scopul furnizării către angajații acestora.

„În ideea conceperii unui plan bine definit de dezvoltare a resursei umane, temele principale de discuție vor fi legate de conceptul de dezvoltare personală, analiza nevoii de training din cadrul companiei și stabilirea obiectivelor specifice ale companiei în politica de resurse umane”, a spus Lucian Gheorghiu. El a precizat că participarea la eveniment este posibilă doar prin completarea unui talon de înscriere, disponibil pe site-ul www.ccisv.ro, în limita a 20 de locuri. Cei interesați pot să obțină mai multe detalii la numărul de telefon 0230.521.506, prin e-mail la proiectimpuls@ccisuceava.ro, sau direct de la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava din str. Universității nr. 15-17, etaj 1, camera 10.

Lucian Gheorghiu a precizat că Proiectul IMPULS – Îmbunătățirea cunoștințelor angajaților și promovarea învățării pe tot parcursul vieții în rândul companiilor din Regiunea Nord-Est este implementat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Asociația ”CONSENSUAL”, și este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

El a explicat că obiectivul general al proiectului constă în promovarea unei ocupări sustenabile și de calitate a forței de muncă, sprijinirea mobilității forței de muncă prin implementarea unor măsuri de îmbunătățire a accesului egal la învățarea pe tot parcursul vieții pentru toate grupurile de vârstă într-un cadru formal și non-formal, actualizarea cunoștințelor, aptitudinilor și competențelor forței de muncă și promovarea unor căi de învățare flexibile, inclusiv prin orientare profesională, în județele Regiunii Nord-Est.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CCI Suceava organizează un seminar pentru identificarea nevoilor de specializare a angajaților.
 Vizualizări articol: 1053 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CCI Suceava organizează un seminar pentru identificarea nevoilor de specializare a angajaților0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei