Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 iul 2020 - Anul XXV, nr. 163 (7468)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ministerul Educației

Selecție online pentru viitorii experţi în management educaţional

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministerul Educației și Cercetării a anunțat o nouă procedură de concurs pentru selectarea de noi membri în Corpul Național de Experți în Managementul Educațional (CNEME). Este vorba de seria a 16-a. Conform calendarului de desfășurare, procesul de selecție a început pe 13 iulie, prin completarea formularului de selecție, disponibil online. Această etapă se încheie pe 19 iulie. Ulterior, pe 20 iulie, vor fi afișate listele cuprinzând candidații admiși în urma procesului de selecție online. În intervalul 20-27 iulie, candidații admiși vor depune la inspectoratele școlare județene portofoliile cu documentele prevăzute de metodologia de organizare și desfășurare a concursului. Aceste portofolii pot fi transmise și electronic, până la ora 16:30, în data de 27 iulie, pe adresele de e-mail comunicate de inspectoratele școlare.

„Ordinul de ministru privind înscrierea în Registrul Național al Experților în Management Educațional a cadrelor didactice declarate promovate va fi emis până la data de 24 august 2020, după parcurgerea celorlalți pași prevăzuți în calendar, inclusiv evaluarea portofoliilor și a contestațiilor, la nivelul Ministerului Educației și Cercetării”, conform www.edu.ro.

Calitatea de membru în Corpul Naţional de Experţi în Management Educațional, certificată prin înscrierea în Registrul Naţional al Experţilor în Management Educaţional, în urma promovării concursului de selecţie organizat de Ministerul Educației și Cercetării, este una din condițiile obligatorii pentru participarea la concursurile de selecție a inspectorilor școlari și a directorilor unităților de învățământ din sistemul preuniversitar, conform prevederilor legale. În Registrul Național al Experților erau înregistrați, la începutul acestui an, 1.153 de profesori din județul Suceava, cei mai mulți după București (2.083 de membri). Acest concurs de selecție pentru experți în management educațional a fost organizat pentru prima dată în 2012.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Selecție online pentru viitorii experţi în management educaţional.
 Vizualizări articol: 906 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Selecție online pentru viitorii experţi în management educaţional0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Buturuga de ”marțipan românesc” Desert fără coacere, extrem de gustos și bogat, acest tort-ruladă uimește de la prima înghițitură: este așa de bun încât am dori pe loc o porție uriașă, dar este atât de consistent încât ne săturăm cu o feliuță de... Citeşte