Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 iul 2020 - Anul XXV, nr. 163 (7468)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

DSP Suceava va face zilnic maximum 30 de testări Covid de vacanță

Marţi, 14 Iulie 2020 (13:40:22)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comitetul Director al Direcției de Sănătate Publică Suceava a decis că de marți, 14 iulie, în laboratorul de analiză moleculară al instituției se vor efectua zilnic maximum 30 de teste PCR la cerere, pentru persoanele care pleacă în vacanță în state care solicită obligatoriu certificat cu rezultat negativ la testarea moleculară pentru SARS-CoV-2.

Directorul Direcției de Sănătate Publică, dr. Dinu Sădean, a declarat că rezultatul testării va fi comunicat de instituție în următoarea zi de la recoltarea probelor, în intervalul orar 15.00- 16.00. Buletinele sunt în limba română și vor trebui traduse pentr călătorie. Recoltarea se face zilnic, de luni până vineri, de la ora 9.00, conform programării telefonice, pentru păstrarea distanțării fizice.

Prețul pe care trebuie să-l plătească pentru testul Covid-19 cei care pleacă în vacanță este de 248 lei/ persoană și se achită la casieria DSP. Programarea la testare se face în ordinea înscrierii solicitărilor. Programările se fac la numărul de telefon 0731500361, în intervalul 9.00-14.00, pentru zilele următoare, în funcție de capacitatea de testare a laboratorului.

Capacitatea de testare a laboratorului de analiză moleculară a DSP Suceava este de 64 de probe/ zi, astfel încât prioritate vor avea persoanele simptomatice, contacții acestora și persoanele din eventualele focare Covid-19, pentru toate aceste categorii testarea fiind gratuită. Dr. Sădean a precizat că în cazul în care apare în județ un focar de Covid-19, programările pentru testare în vederea călătoriilor se decalează.  

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DSP Suceava va face zilnic maximum 30 de testări Covid de vacanță.
 Vizualizări articol: 1995 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DSP Suceava va face zilnic maximum 30 de testări Covid de vacanță0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Buturuga de ”marțipan românesc” Desert fără coacere, extrem de gustos și bogat, acest tort-ruladă uimește de la prima înghițitură: este așa de bun încât am dori pe loc o porție uriașă, dar este atât de consistent încât ne săturăm cu o feliuță de... Citeşte