Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 iul 2020 - Anul XXV, nr. 163 (7468)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Glassgsm, service gsm din Suceava, repară în maximum o oră smartphone-ul spart, crăpat sau cu orice altă defecțiune

Ziua devine mai grea și problematică în lipsa telefonului mobil. Suntem conectaţi de acesta și prin acesta, astfel încât în rutina zilnică nu ne putem închipui cum să ne rezolvăm treburile la fel de rapid și eficient. Pentru orice defecțiune, service-ul sucevean Glassgsm propune un timp rapid de reparație și în plus telefon la schimb pe durata intervenției.

 

Smartphone-uri sparte, un caz frecvent întâlnit

Neatenția, rutina de a ține mereu telefonul în mână, gata să apelăm sau să verificăm câte ceva duce la incidente nedorite - telefonul scăpat, crăpat sau spart. La contorizarea daunelor problema nu mai este doar una estetică, a ecranului, ci și una funcțională. Astfel de situații sunt printre cele mai frecvente motive pentru care vizita la un service gsm se va impune.

Glassgsm, service din Suceava, cu pagina oficială Glassgsm.ro, a adaptat serviciile la cerințele publicului. Aici puteți repara modele variate de smartphone-uri, dintre cele mai populare acum: iPhone, Samsung sau Huawei. În plus, este printre puținele locații de profil ce pot oferi rapiditate și calitate.

Pentru înlocuirea sticlei pe spate la iPhone 8, 8 plus, X, XS, XS Max, 11, 11 Pro și 11 Pro Max, Glassgsm folosește o mașină specială. Asta înseamnă timp de execuție mai mic, dar și prețuri mai accesibile pentru astfel de servicii. Cu o precizie ce definește perfecțiunea, o astfel de mașină minimalizează intervenția umană, nu afectează vreo componentă a telefonului în timpul procedurii, iar rezultatul este impecabil.

 

Cât de repede poate fi rezolvat?

Un alt scenariu destul de comun pentru cei care trec pragul unui service gsm este legat de timpul scurt în care clientul își dorește smartphone-ul înapoiat, reparat. Glassgsm promite clienților o durată medie a intervențiilor de o oră. În tot acest timp însă poate fi oferit și telefon la schimb, pentru minimul necesar al fiecăruia, de a utiliza device-ul mobil pentru urgențe și diferite necesități.

Rapiditatea de execuție este datorată și stocului de produse și accesorii, de piese ce pot fi comandate direct de aici. Conform paginii oficiale, prin intermediul celor ce la Glassgsm pot fi comandate și diverse produse: sticlă și display pentru diverse telefoane sau piese ce vor fi înlocuite - cameră, antenă, butoane, porturi etc. Tot de aici pot fi cumpărate și produse originale, încărcătoare, cabluri, huse rezistente etc.

Post intervenție orice tip de reparație vine la pachet cu o garanție, valabilă 6 luni de zile. Este o altă manieră prin care echipa de profesioniști de la Glassgsm demonstrează calitatea serviciilor oferite.

 

Despre Glassgsm

Cu locația fizică în Suceava, strada Ana Ipătescu, nr. 5, în Hotelul Bucovina, Glassgsm s-a remarcat prin servicii profesionale, variate și complexe. Aici pot fi reparate sau decodate diverse tipuri de smartphone. Prețurile pot fi estimate de către specialiști înainte de a trimite device-ul în service. În acest sens, Glassgsm răspunde prompt mesajelor de pe rețele sociale. Detalii în cadrul paginii glassgsm.ro.

 

 


 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Glassgsm, service gsm din Suceava, repară în maximum o oră smartphone-ul spart, crăpat sau cu orice altă defecțiune.
 Vizualizări articol: 1830 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Glassgsm, service gsm din Suceava, repară în maximum o oră smartphone-ul spart, crăpat sau cu orice altă defecțiune5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Buturuga de ”marțipan românesc” Desert fără coacere, extrem de gustos și bogat, acest tort-ruladă uimește de la prima înghițitură: este așa de bun încât am dori pe loc o porție uriașă, dar este atât de consistent încât ne săturăm cu o feliuță de... Citeşte