Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 iul 2020 - Anul XXV, nr. 156 (7461)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Urmărire periculoasă

Un contrabandist a gonit cu poliția după el până când a intrat într-o turmă de oi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr care conducea un Audi în care transporta peste 7.000 de pachete de țigări a gonit cu poliția după el în jur de 10 kilometri. Cursa auto a fugarului a fost oprită de o turmă de oi, care traversa drumul național care străbate Solca. Intrat în plin în turmă, cu mașina rămasă suspendată peste cinci oi aflate sub roți, contrabandistul a luat-o apoi la fugă pe jos. Polițiștii nu au de principiu dubii cu privire la cine s-a aflat la volan, mai ales că în fuga sa tânărul și-a pierdut și actele de identitate.

 

Urmărire în trafic, apoi pe jos. Polițiștii au tras cinci focuri de armă, dar tânărul iute de picior a dispărut în pădure

Cazul s-a petrecut sâmbătă dimineață, puțin după ora 8.00, când o patrulă a Secției Rurale 3 de Poliție Marginea a efectuat semnal de oprire unui autoturism Audi cu numere de Bulgaria, însă șoferul nu a oprit.

Polițiștii de la Marginea au plecat în urmărire cu mașina de serviciu, folosind semnalele acustice și luminoase și somându-l pe șofer să se oprească. Acesta a gonit în trombă până la Solca, unde a intrat cu mașina în turma de oi. Cinci ovine au murit sub roțile mașinii.

Polițiștii au continuat urmărirea pe jos, peste gardurile unor case. Unul dintre agenții de poliție a tras cinci focuri de avertisment în plan vertical, fără a reuși să-l oprească pe tânărul care a fugit în pădure.

Polițiștii au stabilit în scurt timp cine a fost la volan. ”În timpul căutărilor, pe traseul parcurs de persoana urmărită, a fost identificat un telefon mobil și un portofel conținând actul de identitate, permisul de conducere și mai multe documente pe numele unui bărbat în vârstă de 29 de ani, domiciliat în comuna Straja, semnalmentele persoanei urmărite de lucrătorii de poliție corespunzând cu cele ale bărbatului din documente”, a declarat comisarul-șef Ionuț Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

În urma verificării autoturismului, la sediul Poliției municipiului Rădăuți, au fost identificate 7.060 de pachete de țigări, fără banderole fiscale, cu o valoare estimată la 85.000 de lei. 

Autoturismul, în valoare de 8.000 euro, a fost reținut sub sechestru la Poliția municipiului Rădăuți, iar întreaga cantitate de țigări a fost confiscată.

 

Suspectul a reclamat că i-a fost furată mașina

După cum am amintit, fugarul nu a putut fi prins în zona Solca, pierzându-se în pădure.

Sâmbătă, în jurul orei 14.20, Ilie Juravle, în vârstă de 29 de ani, din Straja, chiar suspectul de contrabandă, a sunat la 112 și a sesizat că i s-a furat autoturismul Audi, de către persoane necunoscute.

Tânărul a susținut sus și tare că mașina i-a fost furată vineri noapte și nu el a fost la volan.

Conform procedurilor, polițiștii au trebuit să deschidă un dosar penal și pentru furt în scop de folosință și să verifice și această pistă. Totodată, s-a deschis dosar penal și pentru infracțiunea de „inducere în eroare a organelor judiciare”, anchetatorii fiind convinși că tânărul a inventat povestea cu furtul.

Totodată, a fost deschis și dosarul penal de bază a cazului, pentru infracțiunea de contrabandă.

Ieri, cercetările erau continuate, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un contrabandist a gonit cu poliția după el până când a intrat într-o turmă de oi.
 Vizualizări articol: 2221 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un contrabandist a gonit cu poliția după el până când a intrat într-o turmă de oi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei