Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 iul 2020 - Anul XXV, nr. 156 (7461)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prevenire și limitare

Zonele aglomerate, controlate într-o acțiune împotriva răspândirii Covid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19, în perioada 3-5 iulie, polițiștii din cadrul IPJ Suceava, împreună cu jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, ai Direcției Sanitare Veterinare, ai Direcției de Sănătate Publică și de la Protecția Consumatorului, Inspectoratul de Stat pentru Control în Transportul Rutier și Autoritatea Rutieră Română, sub autoritatea Instituției Prefectului, au acționat în zonele aglomerate din județul Suceava pentru a verifica modul de respectare a măsurilor impuse în contextul stării de alertă. 

Au fost vizate în special localurile publice care au deschise terase, parcurile, zonele centrelor comerciale, piețe, târguri, dar și gările, autogările și mijloacele de transport în comun. 

Aceste tipuri de controale se încadrează în măsurile luate în cadrul Ministerului Afacerilor Interne pentru următoarele două săptămâni, prevenirea infectării cu Covid-19 fiind o prioritate națională ce presupune un mod de acțiune integrat al tuturor instituțiilor și entităților cu atribuții în domeniu.

Doar în cursul zilei de vineri au acționat aproape 100 de polițiști, polițiști locali, jandarmi și reprezentanți ai ITM, DSP și ANSVA. În cadrul acțiunilor de control au fost verificate 88 de societăți comerciale, la una dintre ele fiind identificate nereguli privind respectarea măsurilor de diminuare a riscului de transmitere a noului coronavirus, operatorul economic fiind sancționat contravențional.  

De asemenea, au fost constatate două abateri de natură contravențională sancționate cu amendă în valoare de 1.000 de lei și 5 sancțiuni contravenționale în valoare de 5.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și pentru participarea la activități în spații închise pentru care au fost instituite interdicții și restricții. În privința controalelor rutiere, au fost aplicate 40 de sancțiuni, în valoare de aproape 14.500 lei. Acțiunile vor continua zilnic în următoarele două săptămâni, pentru responsabilizarea și conștientizarea cetățenilor cu privire la pericolele asociate nerespectării măsurilor de siguranță.

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zonele aglomerate, controlate într-o acțiune împotriva răspândirii Covid.
 Vizualizări articol: 913 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zonele aglomerate, controlate într-o acțiune împotriva răspândirii Covid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei