Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 iul 2020 - Anul XXV, nr. 156 (7461)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Investiție

Grădiniță nouă la Berchișești

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comuna Berchișești va avea o nouă grădiniță, în toamna acestui an, a anunțat primarul comunei, Violeta Țăran. Construcția grădiniței cu program normal este finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Locală, pe un teren pus la dispoziție de primărie și, conform contractului, termenul de recepție a lucrărilor este luna noiembrie a acestui an.

Primarul Violeta Țăran a declarat că noua clădire are patru săli pentru grupele de copii, spațiu multifuncțional, cabinet medical, cancelarie, vestiare, grupuri sanitare, spații tehnice și spații de depozitare. De asemenea, este prevăzut și un spațiu de joacă, în curtea interioară a clădirii - groapă cu nisip, tobogane, leagăne, sistem de joacă din lemn (Inglewood).

„Este un demers bine-venit pentru copiii din localitatea noastră. Mulţumesc lui Dumnezeu că avem o comună cu mulţi tineri, cu mulţi copii, spre deosebire de alte zone ale ţării confruntate cu depopularea. Altfel spus, comuna Berchişeşti are viitorul asigurat”, a afirmat primarul Violeta Țăran.

Ea a mai spus că împreună cu Consiliul Local și conducerea unităţilor de învăţământ din comună face tot ce îi stă în putință pentru ca preșcolarilor și elevilor din comună să le fie asigurate cele mai bune condiții în grădinițe și în școli.

„După cum m-am angajat de fiecare dată în faţa cetăţenilor din Berchişeşti, comuna noastră va fi într-un continuu proces de dezvoltare şi modernizare, în toate domeniile de activitate, iar primăria va contribui în mod esenţial la creşterea nivelului de trai şi confort al localnicilor, prin dezvoltarea unor programe şi servicii de nivel european”, a mai spus primarul Violeta Țăran.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grădiniță nouă la Berchișești.
 Vizualizări articol: 1502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grădiniță nouă la Berchișești0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei