Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 iun 2020 - Anul XXV, nr. 151 (7456)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șocant

Cadavrul bărbatului care și-a legat mâinile de picioare și s-a aruncat în râu, găsit după căutări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Corpul neînsuflețit al unui bărbat de 28 de ani din Gura Humorului, căutat de duminică seara de polițiști și pompieri, a fost descoperit în cursul zilei de luni în albia râului Moldova. Alarma fusese dată de duminică seara, când soția acestuia a povestit că bărbatul a încercat să se sinucidă, aruncându-se în apele râului Moldova. Femeia l-a pierdut la un moment dat din vedere, crezând că bărbatul a ieșit la mal și s-a dus să-l caute acasă, însă acesta nu a mai fost de găsit. Echipe mixte de polițiști, pompieri și jandarmi au reluat luni dimineață căutările, găsindu-l pe acesta la circa 100 de metri de locul indicat de femeie.

Alarma a fost dată în cursul serii de duminică, în jurul orei 20.15, când o femeie din oraș a sunat la poliție și a anunțat că soțul ei de 28 de ani s-a legat singur de mâini și picioare și s-a aruncat în râul Moldova, cu intenția de a se sinucide.

Verificările polițiștilor au stabilit faptul că cei doi plecaseră după-amiază la o plimbare prin Parcul Ariniș din Gura Humorului, bărbatul cunoscut cu afecțiuni psihice având asupra sa mai multe pliculețe cu medicamente.

În timp ce treceau puntea suspendată de peste râul Moldova, bărbatul a înghiţit conținutul pliculeţelor, după care a schimbat brusc direcţia de mers şi a luat-o prin pădure, spre marginea albiei râului. Ajuns pe malul râului Moldova, la peste 500 de metri în aval de puntea suspendată, el și-a legat cu un şiret de încălţăminte o mână şi un picior şi a intrat în apă, spunându-i soţiei că doreşte să se sinucidă. Aceasta a încercat să-l împiedice, l-a tras afară din râu, dar el şi-a băgat capul în apă, îndreptându-se spre partea de râu adâncă şi învolburată. Femeia l-a scăpat din priviri și s-a gândit că acesta a ieșit din apă și s-a dus acasă, însă acest lucru nu s-a confirmat la ajungerea ei la domiciliu. În urma sesizării făcute la poliție, echipe mixte au început căutările, însă până la lăsarea întunericului bărbatul nu a fost găsit. Căutările au fost reluate luni dimineață, echipele răscolind ambele maluri ale râului. După ore de căutări, corpul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit luni în albia râului, la mai bine de 100 de metri de locul pe care l-a indicat femeia.

Cei doi soți locuiau împreună la domiciliul părinților lui, ambii suferind de afecțiuni psihice, iar în ultimele luni avuseseră câteva tentative de suicid, de fiecare dată intervenția celor din familie salvându-le viața.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadavrul bărbatului care și-a legat mâinile de picioare și s-a aruncat în râu, găsit după căutări.
 Vizualizări articol: 1495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cadavrul bărbatului care și-a legat mâinile de picioare și s-a aruncat în râu, găsit după căutări5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei