Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 iun 2020 - Anul XXV, nr. 151 (7456)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politică greșită

Octavian Ilisoi: ”Disperarea PNL și PSD împinge la furtul primarilor și consilierilor locali ALDE”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele ALDE Suceava, medicul veterinar Octavian Ilisoi, și-a arătat indignarea vizavi de modul în care au înțeles cei din PNL și PSD să procedeze cu primarii și consilierii locali din alte partide, în special din cel pe care îl conduce.

”Ceea ce fac la nivelul județului Suceava, atât cei din PNL, cât și cei din PSD, denotă o disperare vecină cu nesimțirea. Presiunile și șantajul cu fonduri guvernamentale la care au fost supuși unii dintre aleșii locali pentru a părăsi ALDE, formațiune prin intermediul căreia au obținut funcțiile pe care le dețin în prezent, nu fac decât să demonstreze că nu mai au nici un fel de scrupule. Acest tip de politică haiducească trebuie să înceteze cât mai rapid”, a arătat Octavian Ilisoi.

Președintele ALDE Suceava a anunțat și măsuri drastice împotriva aleșilor locali care și-au exprimat deja sprijinul pentru alte formațiuni politice și care în acest moment nu mai reprezintă sub nici o formă interesele partidului.

Principalii vizați sunt cei trei primari care au participat la întruniri cu alte partide și care au și apărut public în diferite contexte. Este vorba de primarul din Bosanci, Neculai Miron, de cel din Râșca, Ioan Bosînceanu, respectiv primarul din Capu Câmpului, Marcela Bîrsan.

”Toți cei trei primari vor fi radiați din lista membrilor ALDE. Măsura este luată conform articolului 14, alineat 2, punctul c din Statutul ALDE adoptat în cursul anului 2017. Ulterior, celor trei li se va retrage sprijinul politic. Știm că și alți consilieri locali merg pe căi greșite, în special cei din organizațiile în care am avut primari ALDE, așa încât trebuie să se aștepte la cele mai dure măsuri, care vor merge pe aceeași linie a radierii din partid, ceea ce va însemna că își vor pierde funcțiile de consilieri locali. Vreau să le transmit și celor care conduc PNL și PSD la nivel de Suceava că ar fi timpul să-și schimbe năravurile”, a concluzionat Octavian Ilisoi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Octavian Ilisoi: ”Disperarea PNL și PSD împinge la furtul primarilor și consilierilor locali ALDE”.
 Vizualizări articol: 1609 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Octavian Ilisoi: ”Disperarea PNL și PSD împinge la furtul primarilor și consilierilor locali ALDE”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei