Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 iun 2020 - Anul XXV, nr. 147 (7452)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pe patru roți

Hoții s-au reorientat spre mașinile oamenilor de afaceri din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Oamenii de afaceri din municipiul Suceava au reintrat în vizorul hoților. După ce acum doi ani erau vizate casele acestor oameni, mai nou hoții au început să ia la rând mașinile acestora. În ultimele săptămâni s-au petrecut mai multe furturi, printre bunurile sustrase fiind inclusiv o armă. Acolo unde nu le găsesc descuiate, hoții încearcă să spargă geamul pentru a putea fura bunurile din interior.

În urmă cu aproximativ 10 zile, din mașina proprietarului unui restaurant din Suceava a fost sustras un rucsac în care se găseau cartușe, precum și o carabină de vânătoare. Tot în aceeași perioadă, din mașina unui alt om de afaceri, hoții au luat două perechi de ochelari în valoare de câteva sute de euro, după ce cu alte câteva săptămâni mai devreme încercaseră fără succes să-i spargă un geam cu ajutorul unui pietroi de mari dimensiuni. Din informațiile pe care le deținem, hoții au ”vizitat” și alte mașini, de unde au plecat cu o serie de bunuri pe care le-au găsit în interior.

Până acum, prejudiciile nu sunt mari, dar se observă o creștere a intensității furturilor, așa încât oamenii de afaceri, și nu numai, trebuie să dea dovadă de maximă prudență în a-și proteja bunurile.

Din datele pe care le avem, ar fi vorba de o nouă grupare de hoți, în care este posibil să se regăsească și o parte din indivizii care au furat din casele oamenilor de afaceri în urmă cu doi ani și care între timp au fost eliberați din arest preventiv.

Mai trebuie amintit că arma de vânătoare furată din mașina unui om de afaceri local în timpul unuia din jafurile de acum doi ani a fost găsită cu ocazia unei percheziții care a avut loc la Moldovița. Chiar dacă aceste arme de vânătoare au un regim special și sunt înseriate, se pare că hoții nu țin cont de asta. Este un semn că au o piață de desfacere, cel mai probabil printre braconieri. Nu ar fi exclus ca arma furată acum 10 zile să fi fost deja ”măritată” tot pe la Moldovița, iar printre hoți să se regăsească cel puțin unul din gruparea de acum doi ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoții s-au reorientat spre mașinile oamenilor de afaceri din Suceava.
 Vizualizări articol: 2570 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Hoții s-au reorientat spre mașinile oamenilor de afaceri din Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei