Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 iun 2020 - Anul XXV, nr. 147 (7452)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Recunoștință

Cuplurile de Aur, sărbătorite de Zilele Sucevei, la zona de agrement

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O frumoasă tradiție, cea de sărbătorire a Cuplurilor de Aur – cei care au împlinit 50 de ani de căsnicie, a fost păstrată și anul acesta, de Zilele Sucevei, chiar dacă toate celelalte manifestări publice au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus.

Organizată în aer liber, la zona de agrement Tătărași, unde este loc suficient pentru toată lumea, încât să poată păstra distanța necesară, de protecție, manifestarea a avut în prim-plan 20 de Cupluri de Aur, care au împlinit 50 de ani de căsnicie în primul semestru al acestui an.

Acestea au fost felicitate de primarul Sucevei, Ion Lungu, care le-a înmânat doamnelor câte un frumos coș cu flori, iar domnilor diploma de fidelitate, după ceremonie fiindu-le înmânat și premiul în bani, de 500 de lei/pereche.

“Aducem astfel o minimă recunoștință celor care au construit orașul nostru și contribuie la modernizarea lui. Stima și considerația comunității! La mulți ani!”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu, care le-a vorbit și de o parte din proiectele curente ale municipalității, de problemele cauzate de pandemia de coronavirus, dar și de introducerea gratuității pe transportul în comun, pentru pensionari, după ce vor fi aduse autobuzele electrice contractate de primărie prin trei licitații separate.

La final, Cuplurile de Aur au fost invitate în cafeneaua zonei de agrement, să savureze prăjituri și un pahar de șampanie, răsfirați la mese, nefiind uitată nici poza de grup, singurul moment în care s-au apropiat mai mult unii de ceilalți, dar pentru foarte scurt timp.

Tradiția celebrării Cuplurilor de Aur a fost introdusă în urmă cu aproximativ 16 ani, de atunci fiind sărbătorite aproximativ 1.500 de perechi din municipiul Suceava.

 

Singurul eveniment al celei de-a 20-a ediții a Zilelor Sucevei

Primarul Ion Lungu a precizat că din cauza epidemiei de coronavirus Zilele Sucevei, care au loc în această perioadă, de Sânziene, când e hramul municipiului, sunt marcate cu sobrietate, cu un singur eveniment – Cuplurile de Aur.

“Le transmit sucevenilor să se bucure de Zilele Orașului în sânul familiei, având în vedere că nu au loc adunări publice, nu sunt organizate manifestări. Ne rugăm la Dumnezeu să fim sănătoși și anii viitori să ne putem reveni și să reluăm obiceiul organizării de evenimente care marcau cu fast și bucurie Zilele Orașului. Sperăm să recuperăm anii viitori”, a spus Lungu, care a menționat că intențiile de la începutul anului erau altele, mai ales că era o ediție “rotundă”– cea de-a 20-a.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cuplurile de Aur, sărbătorite de Zilele Sucevei, la zona de agrement.
 Vizualizări articol: 892 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cuplurile de Aur, sărbătorite de Zilele Sucevei, la zona de agrement0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei