Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 iun 2020 - Anul XXV, nr. 147 (7452)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Capăt de drum

Fostul primar din Broșteni, Nicolae Chiriac, a pierdut definitiv procesul cu Prefectura Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nicolae Chiriac, fostul primar al orașului Broșteni, a pierdut definitiv procesul cu Prefectura Suceava prin care a contestat măsura încetării de drept a mandatului. Nicolae Chiriac a fost suspendat inițial în mai 2018, dar a contestat în instanță și a fost repus în funcție. Soluția de la Tribunalul Suceava, favorabilă fostului primar, a fost contestată de Prefectura Suceava la Curtea de Apel, iar magistrații de aici au admis-o și l-au revocat din nou din funcție pe Nicolae Chiriac. Între timp, s-a judecat și procesul pe fond, iar zilele trecute Curtea de Apel Suceava a dat câștig de cauză definitiv celor de la Prefectura Suceava, astfel încât Nicolae Chiriac nu mai poate emite pretenții pentru funcția de primar.

Ordinul de încetare a mandatului de primar a fost emis după ce Nicolae Chiriac a pierdut un proces cu Agenţia Naţională de Integritate. Edilul din Broşteni a fost găsit în conflict de interese de către ANI, pentru că „în calitate de consilier local a participat la deliberarea şi adoptarea Hotărârii Consiliului Local al Oraşului Broşteni privind organizarea păşunatului în anul 2010 la nivelul oraşului Broşteni, în temeiul căreia a fost încheiat un contract de închiriere între Consiliul Local al Oraşului Broşteni şi Asociaţia Crescătorilor de Animale <Ciobănaşul> Broşteni (asociaţie în cadrul căreia deţine calitatea de membru şi preşedinte)”. Nicolae Chiriac a fost ales în iunie 2016 pentru un al doilea mandat de patru ani, a deţinut funcţia de viceprimar al oraşului Broşteni în perioada 17 iunie 2009 - 13 iunie 2011, dar şi calitatea de consilier local în mandatul 2008-2012.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fostul primar din Broșteni, Nicolae Chiriac, a pierdut definitiv procesul cu Prefectura Suceava.
 Vizualizări articol: 2411 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fostul primar din Broșteni, Nicolae Chiriac, a pierdut definitiv procesul cu Prefectura Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei