Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 iun 2020 - Anul XXV, nr. 127 (7432)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Urmărit general

La numai 20 de ani, are de executat aproape 4 ani de închisoare: fura mașini și le folosea până se golea rezervorul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Cajvana, este dat în urmărire generală de Poliția Română, având de executat o pedeapsă de 3 ani, 10 luni și 20 de zile pentru multiple furturi, în special furturi de mașini.

Gheorghe Iacoban a început să fure încă de când era copil și a cumulat mai multe pedepse, inițial cu suspendare, care în cele din urmă i-au adus condamnarea destul de mare amintită mai sus.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că, deși era foarte tânăr, încă minor, căjvăneanul a inițiat și organizat un grup infracțional, alături de elevi din centre de plasament, cărora le-a propus şi pe care i-a convins să se deplaseze împreună cu el pe raza localităţii Cajvana, și nu numai, pentru a sustrage autoturisme sau a comite furturi din autoturisme. Minorii furau maşinile în scop de folosinţă, adică se plimbau cu autoturismele până când acestea rămâneau fără carburant, după care le abandonau. Iacoban a fost pus sub acuzare numai într-un dosar pentru 12 fapte de furt, cele mai multe de mașini. Cum conducea și mașini furate, tânărul a adunat și mai multe infracțiuni de conducere fără permis.

Tânărul care abia a împlinit 20 de ani în luna februarie a acestui an a fost o perioadă și arestat preventiv, însă la un moment dat a fost lăsat în libertate, sub control judiciar.

Principalul său complice în faptele de furt a fost un tânăr de la Centrul de Plasament Solca, Alexandru Cuciureanu, care are și el deja un bogat cazier, fiind implicat într-un viol și mai recent în tâlhării comise în municipiul Suceava pentru care a fost arestat.

Revenind la Gheorghe Iacoban, Inspectoratul General al Poliției Române i-a publicat fotografia pe site și așteaptă orice informații care să ducă la identificarea sa pentru punerea în executare a mandatului prin care a fost condamnat definitiv la pedeapsa rezultantă de 3 ani, 10 luni și 20 de zile de detenție.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La numai 20 de ani, are de executat aproape 4 ani de închisoare: fura mașini și le folosea până se golea rezervorul.
 Vizualizări articol: 4552 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
La numai 20 de ani, are de executat aproape 4 ani de închisoare: fura mașini și le folosea până se golea rezervorul3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei