Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 iun 2020 - Anul XXV, nr. 127 (7432)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Cazuri de Covid în ultimele 24 de ore la Suceava: după Guvern – minus 21, după Ministerul Sănătății - minus 2, după Spitalul Suceava – plus 1

Marţi, 2 Iunie 2020 (18:33:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Numărul cazurilor de Covid-19 în județul Suceava rămâne un mare mister. Marți, 2 iunie a.c., pentru județul Suceava avem cel puțin trei raportări diferite. Astfel, pe site-ul Guvernului, raportarea de marți, 2 iunie, ora 13.00, indică pentru județul Suceava un număr total de 3.515 cazuri, ceea ce înseamnă cu 21 de cazuri mai puțin față de raportarea de luni, 1 iunie. Pe site-urile Ministerului Administrației și Internelor și Ministerului Sănătății, numărul total de cazuri în județul Suceava de marți, 2 iunie, este de 3.534, cu două cazuri mai puțin față de luni, 1 iunie.

Informarea de presă a Prefecturii Suceava din data de 2 iunie, care cuprinde și numărul de persoane infectate cu Covid-19 internate în ultimele 24 de ore în Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” de la Suceava, raportat de unitatea medicală, a fost de un caz.

În încercarea de a face lumină asupra numărului total de cazuri de Covid-19 din județul Suceava, am solicitat, marți, Prefecturii, în baza legii accesului la informații publice, să ne comunice câte cazuri sunt înregistrate în baza de date a DSP Suceava, precum și explicații oficiale asupra corecțiilor în minus. Până la această oră încă nu am primit un răspuns.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cazuri de Covid în ultimele 24 de ore la Suceava: după Guvern – minus 21, după Ministerul Sănătății - minus 2, după Spitalul Suceava – plus 1.
 Vizualizări articol: 3117 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cazuri de Covid în ultimele 24 de ore la Suceava: după Guvern – minus 21, după Ministerul Sănătății - minus 2, după Spitalul Suceava – plus 15.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei