Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 mai 2020 - Anul XXV, nr. 116 (7421)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Manevră fatală

Directorul tehnic al unei firme de construcții, mort în accident rutier pe șoseaua de centură a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 63 de ani, director tehnic al SC Civica Group SA, și-a pierdut viața în cursul dimineții de marți, în urma unui grav accident petrecut pe șoseaua de centură a municipiului Suceava. În urma coliziunii dintre două autoturisme, bărbatul a rămas încarcerat la volanul mașinii sale, în stare de inconștiență și, din păcate, echipajele medicale ajunse la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru el.

Accidentul s-a produs la scurt timp după ora 09.00, în timp ce Viorel Scutar, de 63 de ani, din comuna Moara, se deplasa la volanul unui autoturism Opel Astra dinspre Pătrăuți spre comuna Șcheia, pătrunzând pe varianta ocolitoare a orașului. După ce a făcut curba spre dreapta și a intrat pe sectorul de întâlnire cu cealaltă bretea a drumului, pe care circulă mașinile care vin dinspre cartierul Ițcani, se pare că bărbatul și-a schimbat intențiile și a virat brusc spre stânga, pentru a aborda șoseaua care se îndreaptă în curbă spre DN 2, spre municipiul Suceava. În acel moment autoturismul Opel a fost izbit în partea laterală stânga de un autoturism marca BMW care venea din spate și circula în aceeași direcție, condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Zvoriștea.

În urma impactului extrem de puternic, ambele mașini au fost proiectate în balustrada laterală a drumului, iar bărbatul de la volanul autoturismului Opel a rămas încarcerat, în stare de inconștiență.

Șoferul autoturismului BMW, precum și pasagerul în vârstă de 19 ani din mașină au fost și ei răniți. Un echipaj de descarcerare și două ambulanțe SMURD au ajuns în scurt timp la locul accidentului. Din păcate, după extragerea din autoturismul avariat, pentru Viorel Scutar nu s-a mai putut face nimic, declarându-se decesul. Celelalte două victime au fost evaluate, după care au fost transportate de ambulanțe la Spitalul Municipal Rădăuți, unde șoferul a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral și o contuzie de gleznă, iar pasagerul cu contuzii toracică și de gleznă.

La locul accidentului au ajuns echipa operativă și criminaliști din cadrul IPJ Suceava, care au făcut măsurători și au audiat martori. Ei l-au testat pe șoferul în vârstă de 20 de ani al BMW-ului, rezultatul fiind negativ, după care acestuia i-au fost prelevate probe de sânge la spital. Corpul neînsuflețit al bărbatului de 63 de ani a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava, pentru efectuarea necropsiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ”ucidere din culpă” și ”vătămare corporală din clupă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Directorul tehnic al unei firme de construcții, mort în accident rutier pe șoseaua de centură a Sucevei.
 Vizualizări articol: 4678 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Directorul tehnic al unei firme de construcții, mort în accident rutier pe șoseaua de centură a Sucevei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei