Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 apr 2020 - Anul XXV, nr. 98 (7403)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Măsuri de siguranță

Tunel pentru dezinfectare, montat la intrarea în sediul Primăriei Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Una dintre cele mai des vizitate instituții din municipiul reședință de județ – sediul Primăriei Suceava - este dotată cu un tunel de dezinfectare, începând de marți.

“Punem siguranța pe primul loc! Măsura de montare a acestui tunel de dezinfectare este utilă atât pentru protejarea angajaților din primărie, cât și a cetățenilor care vin acolo pentru rezolvarea a diverse probleme”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu.

Tunelul de decontaminare, asemănător celor utilizate de multe spitale din țară, are 8 surse de pulverizare concomitentă, ajustabile pe înălțime.

Practic, cei care intră în clădire trec printr-un fel de cameră de decontaminare, în care este pulverizată substanță biocidă, pentru scăderea riscurilor de contaminare cu viruși, precum noul coronavirus.

Edilul sucevean a precizat că tunelul de dezinfectare este de producție românească și a costat mai puțin de 5.500 de lei.

Mai mult, tot ca măsură de precauție, personalul de pază și ordine publică de la intrarea în Primăria Suceava a fost dotat cu trei termometre cu citire la distanță, cu ajutorul cărora se ia temperatura tuturor celor care vor să intre în clădire, știut fiind faptul că febra este unul dintre principalele simptome ale persoanelor infectate cu COVID-19.

Măsura este considerată foarte bună de mulți suceveni, în condițiile în care foarte multă lume are treabă cel puțin o dată pe lună la administrația locală, iar măsurile de protecție sunt utile tuturor, atât angajaților, cât și cetățenilor, pentru ca noul coronavirus să nu se mai răspândească.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tunel pentru dezinfectare, montat la intrarea în sediul Primăriei Suceava.
 Vizualizări articol: 1799 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Tunel pentru dezinfectare, montat la intrarea în sediul Primăriei Suceava3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei