Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 apr 2020 - Anul XXV, nr. 96 (7401)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Alături de oameni

Mobilizare exemplară a societății civile din Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Societatea civilă din Vatra Dornei a demarat o amplă acțiune de sprijinire a populației în actualul context dictat de pandemia de COVID-19. Acțiunile au demarat încă de acum trei săptămâni sub platforma ”Împreună Ajutăm Vatra Dornei”, un proiect căruia i s-au raliat organizațiile Crucea Roșie Vatra Dornei, Salvamont Vatra Dornei, Vatra Dornei Tineret, Organizația Tinerilor Dorneni, Bucovina Off Road, dar și multe persoane fizice. Cu sprijinul acestor entități s-au achiziționat materiale pentru confecționarea a aproximativ 10.000 de măști refolosibile din bumbac. Până acum s-au confecționat aproximativ 6.000 de măști, la confecționarea acestora contribuind voluntar un număr de 18 croitorese.

” De două săptămâni, în fiecare zi, în intervalul orar 11-13, voluntarii Salvamont și Crucea Roșie distribuie gratuit măști de protecție refolosibile. Totodată, persoanelor li se înmânează și un set de reguli de sterilizare a acestor măști, instrucțiuni privind protecția în această perioadă, precum și câte 5 formulare cu declarația pe proprie răspundere”, a arătat Petrică Ariciuc, unul dintre oamenii implicați în aceste acțiuni de sprijinire a populației.

De asemenea, prin intermediul platformei ”Împreună Ajutăm Vatra Dornei” s-au distribuit 200 de pachete de Paște, dar acțiunea va continua și în perioada următoare.

Mai trebuie spus că la finele săptămânii trecute, prin grija Crucii Roșii Suceava, s-au adus la Spitalul din Vatra Dornei 6.000 de mănuși, 500 de măști, 144 săpunuri, 96 bucăți dezinfectant pentru suprafețe și 100 bucăți Domestos.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mobilizare exemplară a societății civile din Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 1230 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mobilizare exemplară a societății civile din Vatra Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei